Pagina's

zaterdag 28 september 2013

Creative Tour Stampin' Up!

Samen met mijn team Utopia-genootjes Miranda, Jolanda en Annemarieke carpoolde ik gisteren naar Apeldoorn voor de Creative Tour avond van Stampin' Up! 



Om 16.00 uur vertrokken we al en dat was maar goed ook met een file onderweg en een tussenstop bij de McDonalds voor een snelle hap, die door de file ook echt snel was.



Eenmaal in Apeldoorn zagen we veel nieuwe en oude bekenden uit ons team, maar ook uit het Facebook- en Bloggerswereldje, allemaal demonstratrices van Stampin' Up! Je snapt dat dat een heleboel gekakel gespreksstof gaf.



Natuurlijk werd er volop geswapt. Helaas had ik door tijdgebrek niet zoveel swap kunnen maken, maar voor mijn teamgenoten had ik er gelukkig wel. 
 


Dit was de mijne....



Stempels: Wonderfall + Four You, Woodgrain Embossing Folder, Label Collection Die



 Voor degene die haar leesbril niet op heeft ook nog even een close-up....







 Natuurlijk mocht ook een bijpassend naamkaartje niet ontbreken......








En deze swaps kreeg ik terug. Boy-oh-boy (of moet ik zeggen girl-oh-girl?) wat was er op sommige veel moeite gedaan!! Prachtig, heerlijk al die creaties, inspiratie en ideeën.








Uiteraard kregen we ook een boel nieuwe informatie van SU! Onder andere een uitleg over My Digital Studio, ofwel MDS. Het digitale scrap- en cardmaking programma van SU!, waar je digitale papiertjes en stempels tegen betaling kunt downloaden. Voor het programma kun je hier gratis een 30-dagen probeerversie downloaden.



We kregen een demonstratie van de Thinlits en de Envelope Punch Board (hebbenhebbenhebben) die er binnenkort aan zitten te komen en jaaaaaaaa......



tadaaaaaaaaaaaaa......




***[censuur-censuur-censuur]***




Iets wat er zéér binnenkort aan zitten te komen.




(En met zéér binnenkort, bedoel ik ook zééééééééér binnenkort!) (-;




***Maar waarvan ik zojuist te horen kreeg dat ik het hier nog niet mocht vertellen en het weg moest halen*** 




Ook kregen we de gelegenheid om 2 kaartjes+enveloppen te maken en een muslinbag te decoreren. Bij mij bleef het hierbij, er moest immers zoveel bekeken en bijgekletst worden.....







Maar wat niet af was ging gewoon mee naar huis.



Daarnaast weer een heleboel ideeën, een hele leuke loterij (joepie, ik won wéér een prijsje; geluksmomentje #1) en bij het naar huis gaan kregen we nog allemaal een pakje craftzakjes, muslinsbags en window gift boxes. Mmmmmmmhhhhhm, wie wilt dat nou niet???



Al met al een hele leuke, gezellige, geslaagde avond en wéér een heleboel redenen waarom het zo leuk is om demonstratrice te zijn/worden. Het is geweldig leuk om zo'n avond door te brengen met mensen die allemaal dezelfde passie hebben en aan één woord genoeg. Ik ben nog steeds blij dat ik deze weg ben ingeslagen.



Amen.




2 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Nou mijn koffie is nog niet op dus het valt nog mee met je blopgpost, ziet er allemaal erg leuk uit, en zoals ik hoor was het ook erg gezellig! En wat leuk dat er ook Nederlandse tekststempels komen! De herfstcreaties die jij hebt gemaakt, zijn ook erg mooi, hebbe!! Fijn weekend,groetjes Ingrid

Helen zei

Wat een leuke swap heb je gemaakt; zo te zien heb je weer genoeg ideetjes opgedaan. Zie je gauw. Groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...