Pagina's

zondag 17 november 2013

Kerst vogelhuisje en Facebook pagina

Wist je dat ik ook te volgen ben op Facebook? Daar plaats ik nét weer wat andere foto's en heb ik regelmatig andere winacties als/dan(?) die ik hier op mijn blog aankondig.




Als je het leuk vindt, neem dan eens een kijkje. Onderstaande foto plaatste ik gisteren bijvoorbeeld. Mijn Facebook naam is Margriet Creatief en natuurlijk zou ik het hartstikke leuk vinden als je mijn pagina 'liked'.


 
 



Het vogelhuisje maakte ik met de Mini Milk Karton Die van Stampin' Up! Deze past door de Bigshot, maar bijvoorbeeld ook door de Cuttlebug. Het vogeltje en takje stempelde ik met de Polka-Dot Pieces stempelset en ponste ik beiden uit met de Bird Builder pons, ook van SU.



Het lijkt me zoooooo gaaf om de hele boom er mee vol te hangen. Maar of man en kinderen er ook zo over denken, dat weet ik niet.........de kans dat ze zeggen 'je kunt de boom in!' is aanwezig. (-;



Welnu, nog even snel verder met de laatste voorbereidingen voor de grote Stampin' Up! conventie in Manchester....... 



Nog maar 4 nachtjes slapen...... Begin wel een beetje zenuwachtig te worden...... 



Waarom?



Ja waarom eigenlijk? Ik houd jullie vanuit Manchester life op de hoogte via Facebook Margriet Creatief. Ik zeg liken!! (-:




9 opmerkingen:

Bernardine zei

Veel plezier in Manchester!
En ik ga je liken :-)

Helen zei

Hoi hoi, ik heb je al geliked ;-)
Deze versiering ga ik zeker liften, maar niet voor een volle boom. Goede reis en heel veel plezier. Tot gauw. Groetjes Helen

Annemarieke zei

hoi, zie het als een uitje! hopelijk ben je maandag ook nog vrij, kan je ff bijtanken van alle indrukken!!:)

Anita zei

Goeie reis en bovenal..... GENIETUHHHHH.
Ik reis met je mee op het gezichtenboek :)

Miranda V zei

Wat een enige huisjes! Handig dat je nu ook een FB pagina hebt. Ik heb ook een FB pagina voor mijn creaties, er hebben toch meer mensen een FB-profiel dan een blogger-(volg)-account. Het aantal volgers groeit daar harder dan hier op Blogger. Veel plezier en succes er mee iig! :)

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een super gezellige vogelhuisjes! Joh, je zet gewoon 2 bomen neer, een die jij zelf helemaal mag versieren op jouw (SU) manier! Heel veel plezier in Engeland! Liefs Marianne

Ellen zei

De huisjes zijn super! Ben benieuwd of je die boom vol 'er doorheen krijgt' thuis ;) Alvast heel veel plezier in Manchester.
Groetjes, Ellen

José zei

Wat zien die vogelhuisjes er leuk uit!!!!!
Ben benieuwd wat je in Manchester gaat doen.... Veel plezier!
Groetjes,
José

Gerdine zei

Hé, dat melkpakje heb ik, dus dit kan ik wellicht ook zo proberen! Erg leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...