Pagina's

vrijdag 8 augustus 2014

Bloemenkaart



Om nog maar even in het bloementhema te blijven een bloemenkaartje.

 

 



De gaatjes aan de rand van het witte kaartje maakte ik met de Spiral Border Punch. Het geruite kaartje zelf is een Grid Card uit Project Life (50 stuks voor € 3,95). De spetters zijn gestempeld met de Gorgeous Grunge stempelset.



Als basis voor de kaart gebruikte ik Calypso Corol cardstock, daar bovenop plakte ik het nieuwe, stevige Kraft Cardstock van Stampin' Up! Maar niet voordat ik het eerst met de Large Polka Dot embossing folder door de Big Shot had gehaald. 






De bloem stempelde ik met de Bloom for You stempel. Dit is een losse, houten stempel en deze kost € 11,95. Ik ponste hem uit met de bijbehorende Fun Flower punch.



Het kleine bloemetje incl. de tekst For You stempelde ik met de A Round Array set en ponste het uit met de kleinste Scallop Circle pons. 




Een linnen draadje en wat blingetjes vervolmaakten het geheel. Dit alles natuurlijk van Stampin' Up!



Heeft u nog vragen, dan hoor ik ze graag. Wilt u iets bestellen, dan hoor ik dat nog veel gragerder. (-; Maandag 11 augustus doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit.



Leuk dat je langs kwam!



3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een heel erg mooi en leuk kaartje werd het zo, geslaagd werkje,
grtjs,martina
x

Marlies zei

Wat een ontzettend leuk kaartje! Je vorige kaartjes en cadeautjes zijn ook al zo leuk. Mooie nieuwe materialen Margriet... Heel fijn weekend en lieve groetjes, Marlies

Marianne Schut zei

Wauw gaaf kaartje Margriet!Deze bloem is dan ook wel erg mooi! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...