Pagina's

zondag 23 november 2014

Twinkle, twinkle....



Ik weet niet wat ik de laatste tijd heb met sterren, maar ik smul ervan.....
 



 



Ik kon het dan ook niet nalaten de Many Merry Stars Simply Created Kit van Stampin' Up! te bestellen. Een kit met daarin maar liefst 26 sterren in 6 verschillende maten (van 5,1 tot 38,1cm doorsnede). In de kit zitten ook allerlei versieringen zoals papieren strikken, houten ornamenten, uitgestanste sterren, labeltjes, bakers twine en sequins.


Vorige week ging ik er mee aan de slag en eerlijk is eerlijk in eerste instantie was ik een ietsiepietsie teleurgesteld toen ik het eerste sterretje af had, omdat de sterren niet direct doosjes bleken te zijn. Ter verduidelijking; als je de handleiding volgt plak je de sterren helemaal dicht en gebruik je ze meer als decoratie.....








Echter......ik heb een hekel aan handleidingen, ik lees ze dan ook zelden en als ik iets in mijn hoofd heb, dan krijg je het er met geen mogelijkheid meer uit. Dus ik wilde doosjes! Doosjes die ik open én dicht kon doen en waarin ik een cadeautje kon stoppen! En als ik iets wil, dan wil ik het ook! Dus sloeg ik aan het googlen. Al snel vond in op het wereld wijde web enkele  manieren om de doosjes toch te kunnen openen. Bijvoorbeeld hier met een brad en een doorzichtige sheet en hier waar de ster een deksel krijgt. Maar mmmmmmhh....het resultaat was toch niet helemaal wat ik voor ogen had......
 



 Er zat dus niks anders op dan zelf iets te bedenken en zie hier het resultaat.....









2 weken terug kwam ik deze manier nog nergens tegen, maar wie weet hebben er ondertussen ook andere mensen deze oplossing bedacht? Wat ik gedaan heb is alvorens de ster in elkaar te plakken, een stukje cellofaan van een zakje of verpakkingsmateriaal over de dubbelzijdige tape van de laatste 'flap' te plakken. (Door dit te doen voordat de ster in elkaar geplakt is, kan je er veel gemakkelijk bij.) Op deze manier kun je de ster netjes open en dicht doen en hergebruiken. Desgewenst kun je er nog een mini-magneetje in plakken.



Conclusie; eind goed, al goed.





Helemaal toen ik op het internet nog véél meer manieren om deze kit te gebruiken tegenkwam! Onderstaand wat voorbeelden, die ik dus niet zelf heb gemaakt, maar wel errug mooi vind.




Je kunt natuurlijk gewoon een lintje door de ster halen en hem in de kerstboom of voor het raam hangen. 





Foto van www.stampinup.nl, maker onbekend



 En wat dacht je van deze verlichte slinger......

Foto van www.stampinup.nl, maker onbekend



En deze prachtige kaarten.....



Foto van www.stampinup.nl, maker onbekend


Foto van www.stampinup.nl, maker onbekend




Al met al ben ik er dus heel erg blij met mijn aankoop en er voorlopig nog lang niet klaar mee. Mocht je interesse hebben; de kit kost € 31,95 en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Twijfel dus niet te lang.



foto van www.stampinup.nl, maker onbekend





A.s. dinsdag ga ik weer bestellen en kan ik hem eventueel voor je mee bestellen. Just let me know.




3 opmerkingen:

Ingrid Heijnen zei

Mooi Margriet! Leuk dat je laat zien dat je meer mogelijkheden hebt dan de gebruiksaanwijzing laat zien!

Groetjes Ingrid

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Margriet.Groetjes joke

Cornelie zei

Dat soort dingetjes bedenken is dus echt niets voor mij, haha, des te knapper vind ik het als een ander dat dus wel lukt!
Ziet er super uit allemaal, ook de andere vb. va een ander ;-) Tof!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...