Pagina's

zaterdag 5 september 2015

Thank you



En dan vandaag een kaartje met de Butterfly Thinlits die.







Met de Precision Base Plate uit de nieuwe herfst/wintercatalogus is het voortaan heel gemakkelijk om deze gedetailleerde Thinlits uit te stanzen.



Nu hoor ik je haast denken "de Precision Base Plate..... Wat is dát dan weer??"" Wel, deze staat op bladzijde 14 van de seizoenscatalogus en als je zin hebt moet je maar eens naar het volgende filmpje kijken, dan wordt het wel duidelijk:







En mocht je nog verder geïnteresseerd zijn, dan hier nog een filmpje met nog wat tips:







Indien je de plaat eens in het echt wilt bekijken of uitproberen, dan ben je van harte welkom om dat vrijblijvend bij mij te komen doen, bijv. tijdens een workshop, het afhalen van een bestelling of na afspraak. (NB. Op zaterdag 3 en 10 oktober heb ik nog ruimte voor deze workshops, dus als je zin hebt?)







Nou, dat was het weer voor vandaag. Ik geloof dat ik nu bij ben en alle projecten die ik eerder op Feestboek en/of Instagram liet zien ook op mijn blog heb laten zien. Yes, dan kan ik dat ook weer van mijn to-do lijstje afvinken! (-:



 Ik wens je een heel fijn weekend! 




Built for Free Using: My Stampin Blog

2 opmerkingen:

Sabine zei

Heel mooi kaartje, vooral met die zilverkleurige randjes erbij. Leuk dat de tekst ook in 2 kleuren is gestempeld Liefs Sabine

Sarah zei

Mooi kaartje ! Liefs ☆ Sarah ☆

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...