Pagina's

maandag 16 november 2015

Stampin' Up! 20% korting / bestel vandaag / extra bestelling / Retiring List





Amerika had een soortgelijke actie een paar weken geleden al en nu zijn wij aan de beurt; Stampin' Up! geeft gedurende 5 dagen maar liefst 20% korting op 17 verschillende stempelsets! Joehoe!






Het toeval wil dat ik vandaag toch al ging bestellen en speciaal voor de mensen die nog een stempelset met korting willen mee bestellen wacht ik tot klokslag 16.00 uur met bestellen. Dus wil je die felbegeerde stempelset snel in huis hebben, geef dan vóór 16.00 uur je bestelling door.



Maar niet getreurd, voor de mensen die dit pas later lezen of niet kunnen beslissen plaats ik op donderdag 19 november om 16.00 uur nog een extra bestelling!! Zit er iets voor je bij laat het me dan z.s.m. weten.



Onderstaand de stempelsets in één oogopslag of klik hier voor een duidelijker leesbare PDF-versie. (N.b. de korting is al van de aangegeven prijs af.)



Stampin' Up! 20% korting

 Dan heeft Stampin' Up! vandaag ook de 'Retiring List' van de herfst/wintercatalogus bekend gemaakt. Dit is een lijst met producten die niet mee overgaan naar de nieuwe catalogus. Deze producten zijn nog maar verkrijgbaar tot 4 januari of zolang de voorraad strekt. Wil je nog perse iets van deze lijst wacht dan niet te lang met bestellen, want op is echt op.



Klik voor de Retiring List hier of op onderstaande foto.



http://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2015/11_November/Holiday%20Retiring%20List/EU_HolidayRetiringList_ENG.pdf
Retiring List Stampin' Up!


Zo, dat is een boel nieuws op de maandagmorgen hè. Door deze acties moet mijn Brussel OnStage verslag wat langer wachten. Maar ik kan je wel al vertellen dat ik SUper blij en gemotiveerd thuis kwam. (-;



Tot snel weer!





1 opmerking:

Helen zei

ik stuur je vlug een mailtje.
xx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...