Pagina's

zondag 3 januari 2016

Nog maar 2 nachtjes slapen en dan.....



Sale-A-Bration!!


OMG..... en ik heb op mijn blog nog bijna niks uit de nieuwe catalogus laten zien. En dat terwijl ik echt al mega veel heb gemaakt. Ik heb momenteel meer projecten klaar liggen, dan dat er dagen in de week zitten. Ja, ja, lekkerrrrrr hoor, zo'n kerstvakantie! (-:


Dus ik ga nu even een inhaalslag maken, zodat ik weer een beetje gelijk loop met Facebook en Instagram.



Allereerst een kaartje gemaakt met de Sale-A-Bration (SAB) stempelset Honeycomb Happines. Bij elke € 60 die je van 5 januari t/m 31 maart besteedt, mag je een cadeautje uit de speciale SAB-folder kiezen, waaronder deze stempelset met ijsje dus. Het maakt overigens niet uit of je aan die € 60 komt door producten uit de nieuwe of uit de jaarcatalogus te kopen. De tekst van onderstaand kaartje komt uit de stempelset Party with Cake, welke in de nieuwe voorjaarscatalogus staat. Ik maakte de kaart voor een meisje bij wie de amandelen verwijderd waren, dus de tekst en het ijsje kwamen perfect van pas.






Dan een heleboel labeltjes gemaakt met de Cups & Kettle Framelits Dies. Deze Framelits kunnen heel mooi gecombineerd worden met de bijpassende A Nice Cuppa stempelset. De tekst die ik op dit label heb gebruikt heb ik zelf bedacht en gewoon via de computer uitgeprint. Wellicht kom jij nog eens in het bezit van zo'n leuk label als je een bestelling bij me doet. (-;






En tot slot een kaartje gemaakt met de nieuwste Large Numbers Framelits Dies. Deze framelits en bijpassende stempelset Number of Years stond met stip op nummer 1 op mijn verlanglijstje toen ik de voorjaarscatalogus voor het eerst zag en daar staat hij nog steeds. Ben benieuwd of mijn klanten er net zo enthousiast over zijn als ik a.s. dinsdag mijn eerste stempelavond van het jaar 2016 geef.






Ben jij nou ook geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en zou je het leuk vinden om een stempelavond voor belangstellenden te organiseren, neem dan eens vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Zo'n avondje organiseren is voor een gastvrouw tijdens de SAB extra aantrekkelijk, want in het geval er voor € 275 of meer wordt verkocht (en geloof me, daar zit je zo aan), dan mag jij als gastvrouw bovenop de normale 10% (= € 27,50) nog eens voor € 27 éxtra producten uitkiezen. En hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger het percentage wordt.  Is dat even leuk!



A.s. dinsdagochtend gaat mijn eerste bestelling voor de SAB en voorjaarscatalogus de deur uit. Wil je met me mee bestellen, dan kun je je bestelling tot en met maandagavond aan me doorgeven.



Dank je wel voor je tijd en tot snel!


6 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh...jij ook al...? Ik heb ook al zo'n blogachterstand. Ben ook bezig met inhaalslag. En ondertussen lekker aan de slag met al dat moois uit de nieuwe voorjaarscatalogus....
Jouw labels zijn mooi! Ik houd van die kleurencombinatie. En...alweer een eigenwijsje ertussen :-)

Ruth zei

All your creations are wonderful Margriet...
Best regards from Ruth

Ineke zei

Kunnen wij ook al de sale a bration folder inzien?

Ineke zei

Kunnen wij ook al de sale a bration folder inzien?

Marlies zei

Drie hele leuke creaties Margriet. Ik ben ook nog "even" bij iedereen aan 't langs gaan in blogland. De nieuwe folder is zó leuk dat ik nog niet weet te kiezen....
Hopelijk ga je niet al je knutselavonden op dinsdag houden. Lieve groetjes, Marlies

Donna zei

I LOVE, LOVE your tea tags!!! They're such fun and so cute! I'm loving everything on your blog, too! TFS!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...