Pagina's

dinsdag 5 januari 2016

Yahoo, .......its Sale-A-Bration!



There's a party goin' on right here
A Sale-A-Bration to last throughout the years
So mail your wishlist, and your presents too (-;
I'm gonna Sale-A-Brate a party with you



Come on now




Saaaaaaaale-A-Braaaation!
Let's all Sale-A-Brate and have a good time



Klik hier of op het plaatje voor de voorjaarscatalogus. De catalogus is geldig t/m 31-5-2016 en zolang de voorraad strekt.



http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016%20Occasions%20Catalog/10012015_Occ16_ENG-UK.pdf



Klik hier of op het plaatje voor de Sale-A-Bration (SAB) folder. De SAB loopt t/m 31 maart 2016. Let op! De cadeaus van pagina 16 t/m 19 zijn slechts t/m 15 februari verkrijgbaar, of zo lang de voorraad strekt. Vanaf 16 februari komen er een aantal nieuwe cadeautjes om te kiezen voor in de plaats.



http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202016/20151005_SAB16_Core_eng-UK.pdf



Hoe zit het ook alweer? Dat ga ik je vertellen:



Gratis Cadeaus
Bij elke € 60 die je bestelt (maakt niet uit uit welke gids) mag je 1 gratis cadeau uit de SAB-folder uitkiezen.



Extra Rewards
Het doen van een grote bestelling (eventueel samen met vriendinnen) of het organiseren van een stempelavond is tijdens de SAB extra aantrekkelijk. Bestel je voor meer dan € 275 (samen of alleen) dan mag je bovenop de normale 10%, nog eens voor € 27 extra uitkiezen. En hoe hoger de bestelling hoe meer procenten dat je krijgt. Bij een bestelling van € 550 mag je zoals altijd ook nog eens een artikel voor 50% van de normale prijs uitkiezen.



Demo worden extra aantrekkelijk
Gedurende de SAB is het extra aantrekkelijk om demonstratrice te worden. Je kunt nu demo worden door naar eigen keuze een starterspakket t.w.v. € 220 samen te stellen en betaalt hier slechts € 129 voor!!! Dit is € 45 meer dan dat je normaal in je starterspakket krijgt. Ook gedurende de SAB betaal je geen verzendkosten. Interesse? Laat het me weten en ik vertel je er alles over. Ik wil mijn team nog altijd graag uitbreiden.
 

Ik zeg Sale-A-Brate good times, come on! Laten we er met zijn allen een paar mooie maanden van maken en er uithalen wat er in zit.



 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...