Pagina's

vrijdag 16 december 2016

Kerst cadeautasje


Hoi, daar ben ik weer,


 
Allereerst wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de leuke reacties op mijn berichten van de afgelopen dagen. Dat geeft de burger meer moed!



Nog maar 9 dagen tot aan kerstmis. Hebben jullie pakjes onder de boom? Wij niet niet hoor, maar een kerst cadeautasje komt in deze dagen toch wel van pas.



Ik transformeerde een saai wit papieren tasje met de stempelset Layered Letters Alphabet en Forever Evergreen tot een hip kerst cadeautasje. Ik plukte een bal uit de kerstboom en hing hem met een lintje aan het tasje. Hoe simpel kan het zijn?







Ik heb deze tasjes bij de groothandel gekocht, maar een onbedrukt papieren tasje van de afhaalchinees of plaatselijk snackbar (of voor onze Belgische lezers het frietkotje) voldoet ook prima.



Mocht ik je geïnspireerd hebben en je gaat ook zo'n tasje maken, laat het dan eens weten. Ik vind het heel leuk om te zien wat jij ervan gemaakt hebt.





5 opmerkingen:

Sarah zei

Heel leuk Margriet! Dat doe ik ook vaak zakjes pimpen. Meestal haal ik dan ook mijn tapejes boven. Als het eens op mijn blog staat dan zal ik het laten weten!!

Ruth zei

Super leuk....
Love it Margriet....
Hugs Ruth

Colien zei

Gaaf!
grtz. Colien

Ellen zei

Zo gaaf!

Miranda V zei

zoHOHOHO gaaf!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...