Pagina's

zondag 19 oktober 2008

Herfstvakantie

De herfstvakantie zit er weer op en eigenlijk hebben we niet echt iets bijzonders gedaan, maar desondanks erg genoten van het-niets-moet-alles-mag-vakantiegevoel. Kinderen laat op, lekker uitslapen en daarna nog lang in de pyama. Uit logeren bij een vriendje of vriendinnetje. Dinsdag waren we 16 jaar getrouwd en toen zijn we met de kids naar de film geweest en uiteten bij McDonalds (kinderen mochten kiezen.....Frank en ik gaan nog wel een keertje alleen).

En verder samen met Jorg álle Lego uitgezocht. Wow, wat een werk! Bedenk me ineens dat ik er foto's van had moeten maken. De puinhoop vooraf en het resultaat nu. Alles netjes op kleur en kleine bakjes voor 'bijzonderheden' zoals poppetjes, boompjes, raampjes, lampjes, wieltjes etc. etc. We zijn nu samen alles wat hij heeft weer aan het opbouwen, waarbij ik dan 'zijn assistente' ben die de blokjes zoekt en hij zet het in elkaar. Qualitytime wat mij betreft. Ben heel blij dat ik dit nu met plezier kan doen nu ik niet meer veel buitenshuis werk. Enne..... het is zelfs zo, dat Frank en ik 's-avonds nog steentjes aan het zoeken zijn, terwijl Jorg al lang in bed ligt. Haha, het moet niet gekker worden!!

O ja, en vandaag zijn we met vrienden gaan midgetgolfen. Het was lekker weer dus naar buiten! Jullie moeten echt even naar dit filmpje van mijn talentvolle dochter kijken!Het was een 18-holes baan. Kun je ongeveer nagaan hoelang we er over gedaan hebben......(-:

En natuurlijk ook nog een beetje gescrapt in de vakantie. Heb met een 'oud' vel papier van Sassafras en een 10-jaar oude foto gewerkt en heb er deze simpele, maar vrolijke layout van gemaakt.


Trouwens, had ik al verteld dat ik sinds kort de gelukkige eigenaar ben van deze 2e hands Bind-it-All?! Ik heb hem geruild tegen een Sizzlits-alfabet, waar ik toch niets meer mee deed. Ben er echt heel erg happy mee! Dus met het restant Sassafraspapier maar liefst 3 van deze miniboekjes gemaakt. Ze zijn 7 x 7 cm, hartstikke leuk om te maken én een goede manier om van je restjes af te komen! Leuk kadotje om weg te geven, dacht ik zo.


Rest mij jullie allemaal een fijne week toe te wensen en voor wie de herfstvakantie nog tegoed heeft; maak er iets van!!

5 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Bij ons is de vakantie net begonnen, maar ziet er ongeveer hetzefde uit als bij jullie: lekker relaxed! Die bind-it-all is een super apparaatje hè! Veel plezier ermee! Je boekjes zijn echt schattig. Je lootje is trouwens ook weer super gaaf geworden zeg! Dat papier blijf ik leuk vinden!

Je@net zei

Goeie ruil Margriet, daar krijg je zeker geen spijt van! Je boekje ziet er super leuk uit!
Leuke lo heb je weer gemaakt!

Dakini zei

De Lo is weer super en het boekje ook.

Marjolein zei

Wat een super LO en dat miniboekje.... men, geweldig! Zit ook wel eens over die Zutter te denken... maar maak niet zoveel mini gevallen... tja, dan maar wat anders he LOL

scrappy jen d zei

Wat een goede ruil, indeed!
Enne...
Wat een schattig uilenpapiertje!
Ook de LO is erg leuk geworden!
Piet-in-opleiding....
Ha, ha..
Ik heb er hier ook eentje rond lopen en die gaat dus in november echt weer mee als PIET-IN-OPLEIDING!
Je zult het nog wel zien!
Groetjes, Jenny.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...