Pagina's

Pagina's

zondag 23 november 2008

VERVOLG Lots to show

Yvon reageerde op mijn vorige berichtje met:

Hoi margriet ben je lootjs ana het bekijken en van het 2de kan je daar de foto`s nog vanaf halen een matje eronder in ene andere kleur en dan misschine wat rechter opplakken misschien dat je rr dan meer kijk op krijgt (waar bemoei ik me mee he)verder zijn je lootjes heel mooi en je kaartjes helemaal super mag ik er ene paar van liften zo simple maar zo geweldiggroetjes yvon

Dus ik dacht ''laat ik nog één poging wagen en dan gaat hij voor eeuwig het album in''. Dit is het geworden (sorry voor de slechte foto; slecht licht hier):


Beter hè!? Yvon bedankt voor de tips!

Moet ik ook nog even melden dat de kerstkaartjes in mijn vorige layout 'een beetje van mezelf zijn en een beetje van Marcia". Ere wie ere toekomt hè!

En eindelijk is de sneeuw hier zojuist aangekomen. Tis eigenlijk maar een natte zooi, maar hé, dat mag de pret niet drukken!Lots to show

Deze layout heb ik al een aantal weken geleden gemaakt. Ben er nog steeds niet tevreden over, maar ja.....soms zit het mee en soms zit het tegen.....zullen we maar zeggen.

Daarna heb ik uuuuuren op deze layout zitten zwoegen........poehé, wat een zware bevalling.....en nog vind ik het niets......Het papier (We R Memory Keepers) op zich is hartstikke mooi, maar ik kan er niet mee overweg...Daarom heb ik er voor de volgende layout maar een schets bijgezocht op Pagemaps. Dat werkt altijd prettig als je even (of lang) geen inspiratie hebt:

In dit is het resultaat:En deze schets vond ik op de site van zeer talentvolle Janine Langer


En dit is wat ik er van heb gemaakt:


En wat natuurlijk altijd goed is om inspiratie op te doen is te gaan (kerst)croppen bij De Creatie! Deze kaartjes heb ik vrijdagochtend gemaakt:


Na afloop v.d. crop heeft De Sint me verwend met een grote doos Derwent Colorsoft potloden! Joehoe! Dank u Sinterklaasje! Hiermee heb ik vanochtend dit stempelafdrukje ingekleurd (valt nog niet mee, maar oefening baart kunst) en een kaartje gemaakt met wat restjes. Je zou bijna per-ongeluk-expres een verjaardag vergeten om dit kaartje te kunnen versturen, toch?

Nou, dat was het voor vandaag. Wij zitten hier met smart te wachten op een sneeuwstorm, maar het wil nog niet echt vlotten. Ik heb me al warm aangekleed, de snowboats zijn uit het stof, de slee is geölied(?), de batterijen van mijn fotocamera opgeladen, de chocomelk staat klaar om opgewarmd te worden, so Let it snow, Let it snow, Let it snow!!

Fijne zondag allemaal!

zondag 16 november 2008

Tagged, layout en kaartje

Zoals ik in mijn vorige post al schreef ben ik 'getagged' door Alice

Dit moet ik doen: Link to your tagger and list these rules on your blog. Share 7 facts about yourself, some random some weird. Tag 7 people at the end of your post and link their blogs. Let them know they're tagged by leaving a message on their blogs.

Okay, hier komt ie dan. Wist je dat???

1. Als ik naar een feestje ga, ik vooraf altijd zeg dat ik op tijd naar huis wil, maar dat dit me op de één of andere manier nooit lukt....?

2. Ik meer dan 20 jaar gevoetbald heb....?

3. Mijn bijnaam vroeger 'Pietje' was? Enerzijds omdat dit natuurlijk rijmde op Margrietje (en ik maar klein ben), anderzijds omdat ik een 'halve' jongen was. Sommige mensen noemen me nog steeds Piet.....

4. Ik eigenlijk best wel bijgelovig ben? Zo moét ik met tennissen altijd een kauwgom in mijn mond en als ik een competitiewedstrijd speel moét er een flesje Aquarius mee....

5. Ik 's-winters altijd een kruik mee naar bed neem, ook al is het nog 10 graden....?

6. Je me wakker mag maken voor een zak Lays Paprika Ribbel Chips.....?

7. Ik altijd ontzettend graag wil winnen.....?

8. En nog een extra-tje; het tegen mijn principes is om met een 'kettingbrief' mee te doen....? Ik me dit heb voorgenomen toen ik nog jong was....? Dit omdat ik keer op keer teleurgesteld werd....? Ik nog steeds zit te wachten op die beloofde bergen met geld en stickers....? (-; Maar ik het bij deze toch wel leuk vond om te antwoorden....? Ik alleen geen nieuwe mensen meer ga aanwijzen....?

Zo, dat is dat. Dan hier de beloofde layout:

En kaart:Papier is weer van My Mind's Eye.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog (en eventuele berichtje)! Nog een fijne zondag toegewenst!

vrijdag 14 november 2008

Blabla

Ik heb m'n ouwe laptoppie voor de dag gehaald en daarmee kan ik ook berichtjes typen. Handig is het niet, want de N en de E van mijn toetsenbord blijven constant haperen. Bovendien zit ik in een helemaal verkeerde houding, wat weer niet goed is voor mijn arm. Als ik meer tijd heb, dan ga ik een nieuw blog beginnen, want achter m'n eigen computertje zit ik toch het lekkerst!


Nou, wat is er gebeurd de afgelopen weken? Niet zo heel veel bijzonders eigenlijk. Ik ben een keer met Jorg naar de training van PSV geweest. Er was echt heel weinig publiek, dus Jorg kon zonder problemen met alle spelers op de foto en heeft van iedereen een handtekening kunnen scoren.


Daarna is mijn kleine manneke flink ziek geworden en heeft hij maar liefst 5 dagen op de bank gelegen..... Wat zijn ze dan zielig hè!? En wat was ik blij dat ik een Stay At Home Mother ben geworden. Heerlijk om (bijna) niets te hoeven regelen en gewoon zelf thuis bij je zieke kind te kunnen zijn! Na 5 dagen had ik het wel gehad hoor. Was blij dat het weekend werd en dat Frank me af kon lossen. Nooit geweten ook dat een spel Monopolie zoooooooo lang kon duren!Gelukkig is hij weer helemaal opgeknapt!

Ook ben ik voor het eerst naar Paper and Pictures in Doorn geweest. Wat een leuke winkel!! Ik heb er flink ingeslagen en ga er zeker weten vaker terug.
Ondertussen heb ik eigenlijk niet veel gescrapt. Geloof dat ik serieus last heb van een creatieve dip! En dat terwijl ik tijd genoeg heb om te freubelen. Dus mocht er iemand veel inspiratie hebben(en geen tijd) stuur me dan gerust wat inspiratie toe!


Wel heb ik met wat restjes papier nog deze simpele beterschapskaartjes gemaakt;En een notitieboekje voor bij de kaart voor een lieve buurvrouw die in het ziekenhuis ligt, zodat ze de dingen die ze niet moet vergeten voor het thuisfront op kan schrijven.Verder heb ik ook nog een layout en een kerstkaartje gemaakt, maar die staan nog niet op de foto. Die houden jullie van me tegoed.

Tot slot ben ik 'getagged' door Alice. De antwoorden ga ik in mijn volgende post geven. Moet nu rennen om Jorg van het voetbalveld op te halen!

Fijn weekend allemaal.

donderdag 13 november 2008

Problems!

Hello!

Hartelijk dank voor al jullie lieve berichtjes in mijn vorige post. Ik word er helemaal blij van!! Helaas heb ik thuis problemen met Blogger. Maar op dit moment zit ik op de cursus Photoshop (het is nu pauze) en hier kan ik wél een nieuw bericht plaatsen. Het is nu dus duidelijk dat Blogger geen vriendjes meer wil zijn met mijn computer thuis.

Ik ben bezig met een nieuw blog, want ik weet niet hoe ik het anders moet oplossen. Als het zover is dan laat ik het jullie weten!