Pagina's

dinsdag 23 maart 2010

Paastaart, prijs, award en ook een layout

Wat was het lekker weer vandaag! Helaas wel iets kouder dan dat ik gehoopt had, maar we gaan zeker niet klagen!! Lekker in de tuin gewerkt en om maar in de lentesferen te blijven wil ik even de paastaart laten zien die ik afgelopen maandag tijdens een workshop gemaakt heb...


Buiten het feit dat het een supergezellig avond was, ben ik ook nog eens heel blij met het resultaat....


omdat ik niet van het traditionele paasgeel houd, koos ik voor de kleuren roze en blauw....

met o.a. witte hortensia, rose roosjes, witte tulpjes en blauwe druifjes.....


puur genieten......


en nu maar hopen dat hij lang mooi blijft!


En dan iets heel anders. Een tijdje geleden won ik een wedstrijd op het SA-forum met mijn valentijnskaartje.
Dit is de prijs (de card-kit van maart) die ik van Carla van Simpel Scrappen kreeg. Ik had het al gemaild, maar nogmaals heel erg bedankt Carla! Ik ben er blij mee!


Verder kreeg ik, ook alweer een tijdje geleden, een award van de creatieve Pien. Dank je wel Pien, lief dat je aan me dacht. Ik moet hiervoor 7 weetjes over mezelf vertellen. Maar ik had een soortgelijke award ook al van iemand anders gekregen, dus ik verwijs je graag naar hier.

En tot slot kan ik nog een layout laten zien die ik afgelopen weekend gemaakt heb, geìnspireerd door de coverlayout van het CMF van maart 2009.


Voor mijn doen behoorlijk druk, maar dat vond ik wel leuk bij deze carnavalsfoto.Nou, dat was het weer voor vandaag. Geniet nog even van het mooie weer. Ik heb begrepen dat het vrijdag weer is afgelopen.

8 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Een schitterende paastaart heb je gemaakt! En veel plezier met je prijs.
Het vogelhuisjeskaartje waar mijn dochter Hilary aan bezig was is af en heb ik vandaag trouwens geplaatst. Op mijn blog en ook op clubs waar ik lid ben. Ik heb heel veel keren de vraag gekregen waar het patroon vandaan komt. Ik heb ze doorverwezen naar jou. Mss heb je er bestellingen door gekregen....

Groetjes, Tineke

Karin zei

Wat is dit een mooie taart zeg! Echt prachtig. Daar mag je gerust heel erg trots op zijn.

Gr. Karin

Birgit Koopsen zei

Prachtig die taart! en je LO ook trouwens! Gefeliciteerd met je prijs! :)

Splashes of Pink and Mint zei

Super je paastaart! En ook helemaal mijn kleurtjes hoor, ben ook niet zo van het paasgeel (alhoewel ik het bij anderen wel weer heel leuk kan vinden). Je lootje is weer super de super!!! En nu lekker aan de gang met je nieuwe papiertjes????? Gefeliciteerd met je prijs!
Fijn weekend!

anja curvers zei

Wow die paastaart is echt geweldig mooi zeg. Je kaartenkit ziet er ook heel erg leuk uit en je lootje vind ik geweldig leuk mooi papier hoor.

Marjan zei

WOW, wat is die Paastaart geweldig!! Ik hoop ook dat je er lang van mag genieten.

Ik vind je Layout ook erg mooi.
Leuk, die prijs, daar heb je nog eens wat aan!

Groetjes, M@rjan

Liesbeth zei

Wow wat een mooie paastaart!!! En een leuke layout weer.
groetjes Liesbeth

Marianne zei

wauw, wat een prachtig bloemstuk margriet. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...