Pagina's

maandag 6 september 2010

Jouw buik of de mijne?

Hier een layout die ik al een tijdje heb liggen, maar waarvan ik twijfelde of ik hem op mijn blog zou laten zien. Ik vind hem namelijk helemaal niet mooi..... Heb hem al verschillende keren in mijn hand gehad om te zien wat er nu precies aan schort, maar ik kan er de vinger niet opleggen. Waarschijnlijk is het de kleurencombi die me tegenstaat.

Maar ach, ze kunnen ook niet allemaal perfect zijn. Ik moet sneller tevreden zijn, dat scheelt me een hoop tijd en geeft me rust. Margriet; het is goed zoals het is. In het album ermee en basta!


Het is maart 2001 als ik aan Ivy (5) vraag of ze nog graag een broertje of zusje zou willen. Ze zegt meteen en zonder enige twijfel: "Ja, maar zullen we hem dan weer in jouw buik doen of in de mijne?" (-:

7 opmerkingen:

Monique zei

Ik vind 'm toch wel erg leuk hoor! Het verhaal is weer geweldig!

Splashes of Pink and Mint zei

Ik vind de kleuren juist wel erg leuk! En wat weer een humor! Ik wou dat ik die uitspraken nog wist (of opgeschreven had!).
Groetjes Elly

Unknown zei

Vind hem ook leuk hoor.
Maar het verhaal erbij nog mooier.
Groetjes Brigitte

Margot zei

niets mis mee, gewoon weer een hele leuke lo!

Dakini zei

Super lo. Ik vind hem heel erg leuk. En je bent ook echt een inspiratie. Ik ben door jou ook de uitspraken aan het opschrijven, moet er nog wel de foto's bij zoeken. Bedankt daarvoor want dat zal voor de kids later een echt waardevol boek zijn.

Harriët zei

Je mag zeker wel tevreden zijn met deze LO hoor.
Wat een leuk idee om zo de uitspraken van je kinderen te verwerken.Heel leuk en waardevol voor later!

Harriët

anja curvers zei

Hij is geweldig en zeker het verhaal erachter leuk hoor vind het altijd zo knap zoals jij over deze dingen alledaagse dingen kunt scrappen, echt leuk hoor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...