Pagina's

zaterdag 16 oktober 2010

De Week van de Stippel

Elk jaar in oktober hangen er in mijn woonplaats reclameborden met 'Oktober Woonmaand' en elk jaar opnieuw vraag ik me af 'wie bepaalt er nu zoiets'?

Nu schijnt Oktober ook de Pink Ribbon maand te zijn en wordt 2011 het Jaar van de Vrijwilliger. 2010 was het Jaar van de Armoede, in september hadden we de Week van de Alfabetisering, er is een Dag van de Bouw, Dag van de Romantische Muziek, Secretaressedag, Maand van de Gebitsverzorging, Kinderboekenweek en zo kan ik nog wel uren doorgaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.


Maar mensen wie verzint dit nou? Het moet vast een heel hoog geschoold iemand zijn.

Ik bedoel "de Week van de Vleeswaren", dat verzin je toch niet zomaar? Daar moet je toch wel heel lang over nagedacht hebben.

Enniewee, ik heb de komende week voor mezelf uitgeroepen als de Week van de Stippel! Dit omdat ik verslaafd ben aan stippeltjes papier en net als veel ander papier ligt het hier maar te liggen.....

{Diepe zucht}

Ik ga daarom komende week elke dag (ja, je leest het goed elluku dag) een kaartje met stippelpapier plaatsen.

Te beginnen met vandaag. Deze kaart is gebaseerd op de schets van Case Study Challenge #9Feel free om mee te doen.

Enne..., als jullie me kunnen vertellen wie die mevrouw of meneer is die de dagen/weken/maanden/jaren bepaald, dan schrijf ik hem/haar vandaag nog een brief met de vraag wanneer het nu eens het Jaar van Moeder de Vrouw kan zijn.

Of wacht, laat ik er meteen het Decenia van maken!

Tot morgen!

11 opmerkingen:

Alle mooie dingen zei

wat een mooi kaartje.... jee echt mooi!
groetjes mevrouw stippel
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Pien zei

haha, wat grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die daarover nadenkt! er is inderdaad elke dag wel iets, dag van de dit en dag van de dat.
Ben heel benieuwd naar jouw week van de stippel! Misschien wordt het volgend jaar wel nationaal gemaakt ;-)
Groetjes!

Aleida zei

De dag van de moeder hebben we al, maar een jaar van de moeder...... Dat houden kinderen niet vol: een heel jaar lief zijn! hihi.
Je kaart is heel leuk geworden, ben benieuwd naar de volgende stippels!
groetjes,

BepvS zei

Hahahaha...wat een heerlijk stukje om te lezen, je staat er inderdaad niet bij stil maar het is wel eens iets om bij stil te staan en dat idee metd ie stippen vind ik een goed plan, leuke kaart trouwens.
Gr, Bep

Marianne Schut zei

Hai Margriet, heb je er al eens aan gedacht om een boek te gaan schrijven!! Jee wat een schrijftalent ben jij! Heerlijk om jouw stukjes altijd te lezen! En dan ook nog te genieten van je kaartjes, helemaal super! Enne wat mij betreft helemaal prima hoor die stippelweek!! Leuk! Groetjes Marianne

Natasja zei

Een geweldig verhaal weer, en een mooie stippel kaart !
Ik ben benieuwd naar je volgende kaart met stippels...

Volgens maurice is het iedere dag de dag van moeder, maar ik heb daar af en toe nog wel een andere mening over !

Groetjes, Natasja.

Ellen zei

Leuk idee margriet!
Je kaart is prachtig.

Groetjes Ellen

Marie-claire zei

Whahahaha, wat kan jij buiten geweldige kaartjes en Lo's maken, mooie verhalen schrijven, als je dat zou gaan doen, worden het Bestsellers, ik weet het zeker en ik je grootste fan! ; )

Groetjes Marie-Claire

sam zei

heel mooi kaartje!

Margot zei

ik hou ook van stippels, ben dus helemaal blij met deze week :)

mooi kaartje!

anja curvers zei

Hi,hi, Margriet ik moest wel lachen hoor met je verhaaltje schitterend wat kun jij toch gezellig kletsen zeg en wat een superidee zeg om week van de stippel te verzinnen hoe kom je reop? Helaas is de week al bijna ten einde dus dat gaat niet lukken maar wie weet doe ik je wel een keertje na en bedenk ook zo'n week, proeessttttt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...