Pagina's

Pagina's

vrijdag 31 december 2010

Oudjaar + korting in nieuwe webwinkel

Is er echt al wéér een jaar voorbij?


2010 was een goed jaar, ik kan terug kijken op heel veel mooie dingen.

Omdat er zoveel vraag was naar mijn digitale stempeltjes opende ik in januari van dit jaar een webwinkeltje. Zonder ook maar ergens reclame te maken, wisten velen van jullie de weg naar mijn winkel te vinden. Ontzettend veel enthousiaste reacties heb ik gekregen, daarvoor wil ik iedereen dan ook heel erg bedanken. En met de inkomsten kon ik weer nieuwe scrapspulletjes kopen, geweldig toch! Volgens mij was er sprake van een win-win situatie.

Maar er kleeft voor mij één nadeel aan het beheren van een webwinkeltje; het verergert mijn RSI-klachten. Als ik namelijk te lang achter de PC zit, wordt mijn rechter-hand ijskoud, heb ik geen gevoel meer in mijn vingers en voelt mijn hele arm zwaar aan. Een theekopje optillen kan dan al pijnlijk zijn.

Hierdoor dreigde het winkeltje aan zijn eigen succes ten onder te gaan. Ik heb hier thuis dan ook regelmatig geroepen dat ik ermee ging stoppen. Maar ja, van de andere kant, het is zo leuk....


**Maar toen ineens had ik een idee**
Onze 15-jarige dochter Ivy, die heel graag een centje wil bijverdienen, zou best de bestellingen kunnen afhandelen...


*** EUREKA ***Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen maand heb ik haar ingeleerd en heeft zij al, zonder dat jullie het wisten, de mailtjes verzonden. Ik moet zeggen dat ze het prima doet en ik geef met alle vertrouwen het stokje aan haar over.Mijn webwinkel is vanaf heden dan ook gesloten. Ik heb voor Ivy hier een nieuw winkeltje geopend, met haar eigen bankrekeningnummer en een eigen email-adres. Voor de rest blijft alles hetzelfde.
Om de opening van haar eigen winkeltje te vieren geeft ze t/m 9 januari 20% korting op alle series stempels (m.u.v. de persoonlijke stempels). Je hoeft daar niets speciaals voor te doen, de korting is reeds op de factuur verwerkt.

Natuurlijk blijf ik haar achter de schermen een beetje helpen, maar in principe moet ze het verder zelf doen. En voor vragen ben ik altijd beschikbaar.

Tot slot wil ik jullie in dit laatste blogberichtje van het jaar een hele fijne jaarwisseling toewensen!

XOXO


donderdag 30 december 2010

December Daily 9-10-11

Bezint eer ge ooit aan een December Daily begint.....{spreekwoord uit de 21e eeuw}Tis meer werk dan ik dacht....Maar ik ben met een serieuze inhaalslag bezig. Tot en met 14 december ben ik nu klaar.

9 December: De uitverkoop is begonnen.


Een stapel leuke kleren voor weinig geld kunnen scoren.


10 December: tennistraining alweer afgelast.


Maar dat vind Jorg helemaal niet erg. Hij speelt net zo lief (of moet ik zeggen liever?) een partijtje FIFA op zijn X-BOX.11 December: de kerstboom gezet.


Eindelijk lukt het Jorg om de piek in de top te zetten. Is hij tóch gegroeid dit jaar.
woensdag 29 december 2010

December Daily 6-7-8

Oké, ik geef het toe. Ik loop nog steeds grandioos achter. Maar who cares?


6 December: Jorg ziek.


Niet zo heel erg omdat je dan met je sinterklaascadeautjes kan spelen.7 December: ladiesday op de tennisbaan.


Hoe decadent is dat?


8 December: het traditionele december kraslot.


We kunnen alleen nog maar € 5.000 of € 100.000 winnen.


Maar dat vinden wij niet erg.


dinsdag 28 december 2010

Winter Efteling


Als officieus NKKK (Nederlands Kampioen Kouw Kleumen) was ik nog nooit in de Winter Efteling geweest.

Maar daar kwam vandaag verandering in.


Want we mochten met de Personeels Vereniging van Frank's werk voor bijna niets mee.


En hé, dat laat deze oer Hollandse zich natuurlijk geen twee keer zeggen!


Dus togen we vandaag met z'n 4-tjes richting Kaatsheuvel.


Waar het nog steeds wit zag.


En de dooi slechts heel licht had ingezet.Heel toevallig was dat meisje met dat rode kapje er ook weer.{Ze heeft vast een abonnement}


Maar ze werd niet binnen gelaten.


Naar het schijnt omdat oma Gluhwein besteld had i.p.v. koude Cognac met diepvrieskip....


En ik kan haar geen ongelijk geven!


zondag 26 december 2010

Lichtjesroute

Ik vind het het leukst om te scrappen over alledaagse dingen en gebeurtenissen uit ons leven. Dingen waarvan de kinderen later, als wij oud of misschien wel overleden zijn, nog zeggen "O ja, weet je nog....". Dat is waar het wat mij betreft bij scrappen om gaat. Eén zo'n gebeurtenis is het rijden van de Lichtjesroute.


Elk jaar op 18 september worden de lampen van de Lichtjesroute in Eindhoven ontstoken. Dit ter herinnering aan de bevrijding van Eindhoven op 18 september 1944.De laatste 11 jaar is deze route door ons gereden, met als hoogtepunt de "Smurfenvijver". Toen de kids nog klein waren, mochten ze om de beurt voor in de auto, compleet met chips en cola...


Een mooie traditie!Waar dit jaar met 1 gevorderde en 1 beginnende puber waarschijnlijk een einde aan is gekomen....{snik}
zaterdag 25 december 2010

IJsberenweer....

Hebben jullie allemaal een fijne 1e kerstdag gehad? Ikke wel; super relaxed en gezellig en zelfs tijd om te scrappen. Geen kerststress voor ons dit jaar, maar wel een heeeeeleboel sneeuw!


Ik kan me niet herinneren dat er in mijn éénenveertig-jarige betrekkelijk korte leven ooit zoveel sneeuw is gevallen.


En alhoewel Noppes soms door de sneeuw de tuin niet meer ziet...


Heeft Jorg's knuffel "Coach IJsbeer" the time of his life....


En geloof het of niet, er valt wéér sneeuw op dit moment....

donderdag 23 december 2010

Merry X-Mas

Ongelofelijk, toen ik vanochtend de gordijnen open deed was er alwéér een laagje sneeuw gevallen. En ook nu ik dit berichtje typ dwarrelt de sneeuw zachtjes naar beneden. Zo meteen mogen we Jorg van school gaan halen, waar hij een Kerstdiner heeft gehad. Kan het nog mooier?

Ik verheug me enorm op de komende vakantie met hopelijk veel tijd om te scrappen. Maar voor nu de hoogtste tijd om jullie allemaal eentoe te wensen!

woensdag 22 december 2010

Op heterdaad betrapt

Potjandikkie en ik mezelf maar afvragen waarom die kat zo dik wordt......


En die vogeltjes zo zielig blijven kijken.....


En ja buuf, als die van jullie vanavond niet hoeft te eten dan weet je waarom....Op een ander is het altijd lekkerder hè..... (-;


Laatste kerstkaart

Hier nog een kerstkaart á la Nancy. Mijn laatste van dit jaar en misschien ook wel van de komende 50 jaar......Ik heb namelijk iets 'onaardigs' gedaan. En dat is iets wat helemaal niet in mijn aard zit...

Wij hebben namelijk besloten dat dit het laatste jaar is dat we kerstkaarten versturen. Vanaf volgend jaar geven we het geld dat we anders kwijt zijn aan kaarten en postzegels aan het goede doel.

Niet dat het me om het geld gaat, helemaal niet. Maar wel om de tijd die er in het schrijven, (maken) en versturen van kaarten gaat zitten, naar mensen die ik al tijden niet meer heb gezien, of juist in december (en zelfs met Kerstmis) wél zie en ik ook mondeling al fijne feestdagen heb toegewenst. En als ik de mensen in mijn omgeving moet geloven, ben ik blijkbaar niet de enige die er zo over denkt.....Daarom heb ik dit jaar een briefje bij onze kerstkaarten gedaan met het bovenstaande besluit en al onze lieve vrienden, familie en kennissen voor nu en in de toekomst fijne feestdagen en een gelukkig 2011 t/m 2061 toegewenst.

Liever stuur ik de mensen door het jaar heen eens een kaartje dat ik aan ze denk (kom ik meteen ook van mijn voorraad kaarten af (-;) en ach, die oude tante die nooit post krijgt blijf ik natuurlijk trouw een kerstkaartje sturen.

Wellicht stoot ik er mensen mee tegen het hoofd, dat is dan maar zo, maar ik heb ook al begripvolle reacties gehad en mensen die zeggen dat ze volgend jaar misschien hetzelfde gaan doen.

dinsdag 21 december 2010

Cadeautje

Gisteren had ik weer een verjaardag. De 8e deze maand, nog slechts 3 te gaan....

Ik wist maar niet wat ik voor cadeau moest kopen, totdat ik zondag op het blog van Marsha zag dat ze een pot met koekjesmix had gekregen. Dat vond ik een goed idee!

Gisteren tussen de bedrijven door het één en ander bij elkaar gekocht/gezocht/gemaakt en dit is het geworden:

Muffinvorm Xenos -Wekfles Blokker - 2 pakken muffinmix supermarkt - papieren vormpjes Hema - muizenmat/notitieblok Paper and Pictures - Lint Trekpleister/Kruidvat - Muffins op kaart en label My Mind's Eye

Ik geloof dat het wel in de smaak viel bij de ontvanger.

Ook hier zijn enorme hoeveelheden sneeuw gevallen. Dit is een foto van gisteren en vannacht is er zelfs weer sneeuw bij gevallen, kun je nagaan!Ik baal ervan dat ik niet in de gelegenheid ben geweest om met mijn fototoestel op pad te gaan. En om nu alleen naar de bossen te gaan, dat zie ik niet zo zitten. Zoooooo jammer dat de kinderen nog geen vakantie hebben.

Fijne dag nog!

zaterdag 18 december 2010

December Daily 4-5

Dag 4: Sinterklaas bij opa & oma


Dag 5: Pakjesavond


De foto´s zijn een beetje erg donker. Heb ze al lichter laten afdrukken en als ik eens heul veul tijd heb, dan ga ik ze verwisselen.


Ben nog steeds bij dag 7, maarrrrrr heb al wel foto´s t/m de 14e afgedrukt, dus als dat niet veel belovend is, dan weet ik het ook niet meer!


O ja, tip van de dag: blijkbaar is het 3-delige lint dat ik bij mijn windlichten heb gebruikt bij veel Trekpleisters uitverkocht, maar ik heb van verschillende mensen gehoord dat ze het ook bij het Kruitvat hebben (gehad). Het lint en de knijpertjes schijnen bij beide winkels zelfs al 50% te zijn afgeprijst.