Pagina's

Pagina's

zaterdag 27 april 2013

Cadeaulabel 1 + Facebook

Afgelopen dinsdag had ik 6 dames op bezoek voor een gezellige creatieve avond cadeaulabels maken.
Ik had allerlei voorbeeldjes liggen waaruit men kon kiezen. 's-Middags was ik nog even in de stress geschoten, bang dat ik niet genoeg had om de avond door te komen, maar dat bleek totaal onnodig! 
Weer wat geleerd! (-:

 


Onderstaand een label die we hebben gemaakt. Dit naar idee van de swap die ik vorige week van Jenni Pauli had gekregen.


De achtergrond is 'gespat' met de Color Spritzer Tool en 3 verschillende kleuren Markers.

Op deze manier kun je alle achtergronden laten matchen met gekleurd cardstock of designpapier. En het valt altijd anders uit, je hebt nooit 2 x hetzelfde kaartje. Dat vind ik er ook zo leuk aan.
 Gebruikte materialen:
 • Color Spritzer Tool
 • Markers: Real Red, Sahara Sand, Pool Party
 • Grote Vlinder: Papillon Potpourri + Elegant Butterfly Punch
 • Kleine Vlinder: Itty Bitty Bits 
 • Card Stock: Crumbcake, Pool Party, Very Vanilla
 • Design Papier: More Amore
 • Rhinestone Basic Jewels    Later deze week zullen er nog wel meer labels voorbij komen, dus als je nieuwsgierig bent, houd mijn blog dan in de gaten. Of.......like mijn nieuwe Margriet Creatief Facebook Pagina en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe creaties. Hier in de rechter zijbalk -> kun je hem vinden. 

maandag 22 april 2013

Naamkaartje


Vandaag nog even mijn naamkaartje van het Stampin' Up! event.Strak en simpel in het kader van less is more.......en een bloem, omdat ik nou eenmaal Margriet heet......kender ok nix an doen! (-; 
Gebruikte Materialen: 
 • Stampsets: Mixed Bunch + Hearts a Flutter
 • Hearts a Flutter die
 • Blossom Punch
 • Ribbon: Stitched Grosgrain Daffodil Delight + Taffeta Old Olive
 • Inkt: Daffodil Delight
 • Bright Designer Button
 • Papier: Whisper White
zondag 21 april 2013

SwapsGisteren was daar dan het Stampin' Up! Event in Almere. Geweldig leuk om een keer mee te maken.We kregen allerlei info over SU!, tips om workshops te geven en nieuwe klanten en demo's te vinden, er werden nieuwe vriendschappen gesloten, er was een belastingadviseur, een prijzenfestival (Yeah! ik had prijs), een overheerlijke lunch, een make-and-take, er waren enkele beroemdheden uit het scrappers/SU! wereldje, waaronder Jenni Pauli (van wie ik fan ben en die -zonder dat ik het wist- mijn over-over-grootmoeder in de SU! familie blijkt te zijn), er werd gelachen, iedereen kreeg een nieuwe stempelset mee naar huis en........Er werd geswapt!!!!Gewat?Geswapt ja!En dit was mijn bijdrage. Sommige deelnemers hadden wel 100 swaps bij zich om te ruilen, ik kwam 'slechts' tot een schamele 30.
Maar desalniettemin; ik had ze toch maar mooi gemaakt. {trots}
 Gebruikte materialen:
 • Glimmerpaper
 • Stamps: A Fitting Occasion, Hearts a Flutter
 • Die: Hearts a Flutter
 • Punches: Scalloped Cirkel 6cm, Circle 4,4cm
 • Card Stock: Whisper White, Real Red/Regal Rose
 • Inkt: Real Red/Regal Rose; Crumb Cake
 • Mini Brad Silver
 • Uni-ball Signo Gel Pen


(NB Deze rozet is ook heel leuk met een speldje aan de achterkant en met de leeftijd van een jarige.)En mocht je je nu afvragen hoe het precies is om deel uit te mogen maken van de Stampin' Up! familie en alle voordelen die daaraan kleven, dan mag je gerust (vrijblijvend) contact met me opnemen en dan vertel ik je er alles over. Tel. 06-37330259 (heb ook What's App) of mail boto-family@planet.nl.


 
Oh ja en a.s. dinsdag heb ik een cropavond labeltjes maken bij mij thuis. Ik heb nog één plekje vrij voor de liefhebber.
Fijne zondag nog!


dinsdag 16 april 2013

Mannenkaartje

Goedemorgen deze morgen,Normaal gesproken vind ik het ontzettend moeilijk om een kaartje voor een man te maken.
Maar met de dikke catalogus van Stampin' Up! als inspiratiebron ernaast had ik deze binnen een kwartier af. 
En een prettige bijkomstigheid is dat ik hem nog leuk vind ook!! (-:
Alleen de 53 had iets hoger gestempeld mogen worden.... Maar hé, de eerste man die dáár op let moet volgens mij nog geboren worden!!! Wegens tijdgebrek, heb ik hem dan ook gewoon zo de deur uit gedaan.


 
 

Gebruikte materialen van SU!:
 • Stempelset Memorable Moments
 • Framelits Labels Collection
 • Inkt: Certainly Celery, Baja Breeze, Basic Gray
 • Card Stock: Certainly Celery, Baja Breeze
 • Design papier: Twitterpate
 • Lint: Stitched Grosgrain Ribbon Basic Grey

Dan nog even iets anders. Stampin' Up! heeft weer wat nieuwe acties:

Gastvrouw Geschenken
Als je nu een party geeft en er wordt voor meer dan € 350 verkocht, dan mag de gastvrouw naast de € 55 euro aan gratis producten die ze normaal al mag uitzoeken, nóg eens extra voor € 35 euro uitzoeken. Dus komt er een bestelling uit van minimaal € 350, dan mag de gastvrouw voor maar liefst € 90 aan gratis producten uitkiezen!! Dus als je het leuk vindt om een party te geven, twijfel dan niet langer en neem contact met mij op via de mail of tel. 06-37330259 en dan bespreken we de mogelijkheden. (NB bij een bestelling vanaf € 200 wordt het al extra leuk voor de gastvrouw en mag zij voor € 30 uitkiezen).
 

Demonstratrice worden
Mocht jij ook van je hobby je werk willen maken, of met het werk als demonstratrice je eigen hobby willen bekostigen, dan is het nu een uitgelezen moment om demonstratrice te worden!!! Als je nu instapt mag je voor € 35 meer uitkiezen in je starterspakket. Je betaalt dan € 129 voor een pakket ter waarde van € 210 en je hebt tot 31 september 2013 de tijd om je omzet van € 300 excl. BTW te halen. Hier kun je meer lezen over alle voordeeltjes en extra's die je hebt als demo van Stampin' Up! Ik zelf heb er nog geen moment spijt van gehad. 
 
 
Ik zou het geweldig vinden om je te mogen verwelkomen en help je graag met alle ins en outs! Instappen gaat heel gemakkelijk en kan hier.


Deze acties lopen t/m 30 mei 2013zondag 14 april 2013

Knutseldagje

Eindelijk was het gisteren dan zo ver.......na een jarenlang contact via het Wereld Wijde Web, Blogger, Wats-Ep, Wordfeut, Feesboek en ook Tee-eN-Tee Post ging het er dan toch echt een keer van komen.....Een knutseldag met Karin & Didy, Judith, Marie-Claire en Sanne!!!JOEPIE-DE-POEPIE!!!
Marie-Claire, Karin en Sanne had ik eerder dit jaar al een keer in real-life mogen ontmoeten, maar voor Didy en Judith was het toch echt de eerste keer.
Natuurlijk kon ik niet zonder een zelfgemaakt presentje voor iedereen vertrekken......
en alhoewel de afspraak al zo'n maand of 5 gepland stond moest ik er 's-morgens toch weer extra vroeg voor opstaan om ze af te maken..... 
{Bloos, leer ik het dan nooit??}
Na Marie-Claire op een afgesproken plek te hebben opgepikt, namen we de touristische route richting Dongen.....
Waar we iets later dan gepland aankwamen......
Waar we een heel hartelijk en warm welkom kregen.
En ooooh het was net sinterklaas, het ene na het andere zelfgemaakte cadeautje werd uit de diverse tassen getoverd!!! Stuk voor stuk allemaal even lief en leuk!!

Toen moesten we snel aan de arbeid, want behalve gekletst moest er natuurlijk ook geknutseld worden!! Karin had voor ons allemaal 2 vintage koffertjes om te pimpen.....

Zeg nou zelf; die van de Postcode Loterij kunnen er niet aan tippen, toch?
En na een heerlijke lunch van Chef-kok-Sjef....
Mochten we van Karin ook nog allemaal 2 vintage houten klosjes opleuken. 
Kei leuk om te doen! Die daar helemaal rechts in het hoekje met het vogeltje is van mij. Mijn 2e heb ik -door al het gebep- nog niet af.En natuurlijk konden we niet naar huis gaan zonder een foto!!!Vlnr Didy, Karin, Judith, Marie-Claire, Sanne en ik-zij-de-gek
Lieve dames, allemaal heel erg bedankt voor de gezellige dag en Didy en Karin in het bijzonder voor de gastvrijheid!! Jullie zijn S-U-P-E-R!!!

 


vrijdag 12 april 2013

Clean & Simple kaartje

Aloha! {om alvast op de lente sferen vooruit te lopen}Vandaag een clean & simple kaartje....... 

Met een papiertje van de More Amore Specialty Designer Series uit de lente/zomer catalogus en een velletje Very Vanilla als basis.


Het hartje is uitgestanst met een Hearts a Flutter die.

Typisch gevalletje van less is more zou ik zegge....


 

woensdag 10 april 2013

Cropavond labeltjes maken


Afgelopen weekend heb ik weer een voorraadje labeltjes gemaakt.
Gebruikte materialen SU!: Stampset Fitting Occasions, Curly Label Punch, Inkt: Whisper White/Real Red/Crumbcake, Cardstock: Whisper White/Real Red/Crumbcake, Mini Brad
Heerlijk vind ik dat om tags te maken met allemaal kleine restjes. Geeft zoveel voldoening en ook zo lekker snel klaar.


{ahum, d.w.z. als het idee er eenmaal is.....}
Ik bewaar mijn restjes papier dan ook altijd -ons bien zunig- en ik sta elke keer weer versteld van hoe weinig materiaal je nodig hebt om zo iets leuks te maken!!
Gebruikte materialen SU!: Stampset Fitting Occasions, Curly Label Punch, Inkt: Whisper White/Rich Razzleberry/Crumbcake, Cardstock: Whisper White/Rich Razzleberry/Crumbcake, Mini Brad
En terwijl ik bezig was begonnen mijn hersens te kraken en bedacht ik me dat dit eigenlijk wel een ontzettend leuke manier is om met heel veel verschillende producten van Stampin' Up! kennis te maken en uit te proberen.En daarom wil ik op dinsdagavond 23 april van 20.00 tot 22.00 een cropavond 'labeltjes maken' bij mij thuis organiseren. Kosten € 5 p.p.  en dat is incl. materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Ik heb plek voor 6 personen. En -indien gewenst- kun je gelijk van de gelegenheid gebruik maken om een bestelling te plaatsen en/of op te halen.Ik zal zorgen dat ik een heleboel voorbeeldjes heb liggen; nieuwe, maar ook uit de oude doos.
Onderstaand een impressie van de labels die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Dan weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 
 


 


En mocht je nu zelf al een groepje van 4 tot 8 personen hebben dat geïnteresseerd is in de producten van Stampin' Up! dan kan ik ook een keer bij jouw thuis komen voor een gezellig creatief avondje of we prikken een datum bij mij.Opgeven en nadere info via de mail.Ik heb er zin in!!Groetjes,
Margriet

zaterdag 6 april 2013

Uilenkaart + huishoudelijke mededelingen


Helemaal verzot ben ik op de uilenpons van Stampin' Up! en aan de enthousiaste reacties en bestellingen te merken, met mij nog vele anderen.Eventjes was hij zelfs niet op voorraad, maar hij ister weer hoor!


Kon het dan ook niet laten om er weer iets mee te maken. Een kaartje dit keer.
 En zoals je ziet heb ik ook de binnenzijde van deze kaart bestempeld.Gebruikte materialen van SU!: 
 • Uil: Owl Builder Punch. Jurkje bestempeld met: Hearts a Flutter Stampset
 • Houtnerf: Woodgrain Stamp
 • Tak: Take Care Stampset
 • Tekst: A Word for You Stampset
 • Cardstock: Crumbcake, Early Espresso, Daffodil Delight, Tangerine Tango
 • Inkt: Crumbcake, Chocolate Chip, Old Olive, Daffodil Delight
 • Scalopped Circle 6 cm Punch, Circle 4.4 cm Punch


 En dan nog even wat huishoudelijke mededelingen:Misschien heb je het al gehoord of ergens gelezen; Stampin' Up! gaat de huidige kleurencollecties een beetje aanpassen. Er zullen wat kleuren gaan verdwijnen om opgefrist te worden met kleuren uit vorige series of geheel nieuwe. Dit betekent dat alle kleuren die uit de collectie gaan, nog enkel zolang de voorraad strekt te bestellen zijn. Dit geldt ook voor inkt, papier, lint en overige embellishments in de betreffende kleur. Gaat jouw favoriete kleur uit het assortiment? Wacht dan niet te lang met bestellen, want OP = OP!!


Hier zie je de nieuwe kleurengroepen:

En op deze link kun je de nieuwe kleurtjes van Stampin' Up! ook werkelijk zien.Watercolor Wonder Pencils & Watercolor Wonder Crayons
Helaas gaan deze artikelen uit het assortiment verdwijnen. Wil je ze nog bestellen? Dat kan nu nog, maar op=op!Verzendkosten bestellingen
Vanaf vandaag zijn de verzendkosten aangepast. Dit omdat ik er bijna geld bij moest leggen om én een gratis catalogus weg te geven én de verzendkosten bij een bestelling van € 70 voor mijn rekening te nemen. Daarom geldt vanaf heden een gratis verzending per DHL voor bestellingen vanaf € 100. Helaas, het is niet anders. Voor verder details over de verzendkosten zie het tabblad bestellen.Maar bij bestellingen vanaf € 30 kun je nog steeds een gratis catalogus mee bestellen (max. 1 per persoon). Hé, dat dan weer wel. (-;
Fijn weekend nog! Ik heb gehoord dat morgen het zonnetje gaat schijnen, dus allemaal naar buiten!
woensdag 3 april 2013

Bloemenlabel + Petite Curly Label Punch


Hoi, daar ben ik weer. Een beetje laat nog met een paaslabeltje, maar ach, dat mag de pret niet drukken.


Het paasmandje is van de Spring Sampler stampset en ik heb deze rechtstreeks op de stempel ingekleurd met 4 van mijn markers; de Old Olive, Chocolate Chip, Daffodil Delight en Primrose Petals.Het label is gemaakt met de Curly Label en Modern Label Punch, welke ik met de Whisper White Inkt bestempeld heb en geponst uit Old Olive en Daffodil Delight cardstock.Wat passen de kleurtjes toch allemaal mooi bij elkaar hè?Je zou er zomaar van gaan denken dat het echt voorjaar is! (-;En oooooh, de stempeltjes van deze serie zijn zo über-schattig!!! Kijk zelf maar:Tot slot heb ik nog goed nieuws voor de mensen die de uit de SAB-folder de Pretty Petites stempels als cadeau kozen en de Petite Curly Label Punch later nog wilde aanschaffen. Deze is inmiddels te bestellen voor een bedrag van € 15,95.

 

En even ter info; de Ciao Baby! stampset  uit de lente/zomer catalogus past hier ook precies bij.
Dit was het weer voor vandaag. Fijne dag nog!