Pagina's

woensdag 24 juli 2013

Mijn blogvriendin

Graag wil ik jullie voorstellen aan Marie-Claire!Marie-Claire is al eeuwenlang (voor zover als dat gaat in blogland) een lieve blogvriendin. In januari van dit jaar ontmoetten we elkaar voor het eerst op een Stampin' Up! party bij Marijke. Het was toen ook dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Stampin' Up! Enkele dagen later besloot ik om ook demonstratrice te worden. En Marie-Claire was mijn eerste klant. Heel bijzonder en ik kan je nu al vertellen dat je eerste klant je altijd bij blijft. (-:Diverse ontmoetingen volgden nog en ik mocht zelfs een party -die oh zo gezellig was- bij haar geven. Inmiddels hebben we heel veel contact en daarom wil ik graag haar blog en de dingen die ze maakt onder de aandacht brengen. Want ja, behalve dat ze een hele gezellige meid is, maakt ze ook nog eens ed mooiste dingen en heeft ze een prachtige scrapstijl!!
Hieronder een sneak-peek van een kaart die ze maakte met de Mosaïc Madness Stempelset en Pons.
Ben je benieuwd naar het geheel of ben je op zoek naar inspiratie?(Want ja, ja, ik weet het, die is hier op mijn blog de laatste tijd nauwelijks te vinden)Dan moet je vooral eens bij het blog van  Marie-Claire langs gaan. Je vindt er de leukste Stampin' Up! creaties!!

4 opmerkingen:

Cindy zei

Ik ben eens gaan kijken op de blog van je vriendin en ben gelijk volger geworden! Mooie dingen maakt ze!

Unknown zei

Wat leuk dat je zo mensen onder de aandacht brengt! Ik was zelfs al volger van haar :)

Monique zei

Leuk, ik ga eens bij haar kijken!

Marie-claire zei

Oooo, wat lief van je! (Bloos) Thanks!

Groetjes Marie-Claire

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...