Pagina's

Pagina's

maandag 11 november 2013

Even voorstellenOnlangs zijn er maar liefst 4(!) nieuwe dames via mij demonstratrice geworden van Stampin' Up! Dat maakt dat er inmiddels 10 dames Bij Margriet in het team zitten. Wauw! Wie had dat ooit kunnen denken? Hah, met mij erbij kunnen we wel een voetbalelftal beginnen!Ik ben er heel blij mee dat deze dames het vertrouwen in mij hebben en bij mij wilden instappen. Niet alleen omdat ik het heel erg gezellig en een blijk van waardering vind, maar ook omdat ik alleen met hulp van hen verder kan groeien bij Stampin' Up!Graag heet ik de nieuwe demo's dan ook van harte welkom Bij Margriet. Ik ga jullie eerst voorstellen aan Samantha en Clärle, de andere dames volgen hopelijk snel met hun verhaaltje.Samantha Schut


Samantha Schut

Ik ben geboren op 6 maart 1978 te Apeldoorn
Sinds 2008 getrouwd en moeder van Destinn (maart 2009) en Zenzi (februari 2013).
We hebben een hond, Joy en een paar vissen.
Ik werk 36 uur op een behandelgroep, waar licht verstandelijke beperkte jongeren met gedragsproblematieken tijdelijk verblijven, in de functie van senior.
Ik ben altijd redelijk creatief geweest, tekenen, boetseren, haken enz.
Een aantal jaar geleden ben ik zo af en toe eens gaan scrappen, ik dacht dat ik er geen tijd voor zou hebben. Sinds vorig jaar september ben ik helemaal om en haal ik een stuk ontspanning juist in het maken van vooral tags, kaarten en doosjes.
facebook: Sams stamptastics
www.samsstamptastics.blogspot.com  

**********


Clärle van der Lugt
 

 Ik ben geboren op 14-01-1968 en heb op vele plaatsen gewoond. Nu alweer 13 jaar in Waalre. Ben al bijna 24 jaar samen met Pieter en wij hebben 4 kinderen. David van 20, Ruben van bijna 19 en Yara en Malin van 16 jaar. Met onze hond Trouble en onze kat Mo vormen we een druk huishouden maar super gezellig. Ik heb in 1998 voor het eerst kennis gemaakt met Stampin Up toen we in Amerika woonde. Ik was er gelijk aan verknocht en heb in die tijd ontzettend veel aangeschaft. Was dan ook heel blij dat het eindelijk naar Nederland kwam. En nu zit ik gezellig bij Margriet in het team. Ik heb nog geen weblog of facebook pagina,maar wat niet is kan nog komen !!
Note Margriet: Clärle is bezig een creatieve Facebook pagina aan te maken. Deze gaat CreaClarle heten en gaat z.s.m. in de lucht.
 
********** 
Samantha woont in Drunen, Clärle in Waalre. Wellicht woon je dicht bij één van hen in de buurt en zoek je nog een adresje om Stampin' Up! spullen af te halen i.p.v. dure verzendkosten te betalen? Neem dan zeker contact met ze op.  Beide dames zijn ook super gemotiveerd om een creatieve party bij je te komen geven! Dus schroom niet en neem contact met ze op en vraag naar de mogelijkheden.

1 opmerking:

  1. Wat super leuk Margriet dat je team al zo vordert! Heel veel plezier dames, dat het maar een groot succes mag worden! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super leuk als je een reactie achterlaat. Dank je wel! (-: