Pagina's

donderdag 28 augustus 2014

Kerstmis in augustus + nieuwe catalogus


Ho, ho, hoi!




Daar zijn we weer na even afwezigheid te zijn geweest, waarvoor sorry. Ik heb het een beetje druk gehad en ik heb een beetje veel ondernomen de afgelopen weken, waaronder mijn Open Dag j.l. zaterdag. En het is nog is het niet afgelopen, want vanavond staat er weer een thema-avond op het programma en zaterdag ga ik met een paar team-genootjes naar Duitsland voor een teamdag van Jenni Pauli, aan wie ik heb beloofd een 'creative table' te maken. Pfieuw....... wat heb ik me weer op mijn nek gehaald?




Mijn telefoon staan inmiddels boordevol foto's van gemaakte projecten, maar ik weet gewoon niet waar te beginnen om te laten zien......




Dus......




Het is 28 augustus.....de bladeren vallen van de bomen, de paddenstoelen rijzen de grond uit en ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Noah zijn Ark inmiddels van stal heeft gehaald.....




Het lijkt me dan ook (chrono)logisch dat ik met een kerstkaart begin......




 



De herst/wintercatalogus is immers vandaag ook uitgekomen. Klik hier of op de foto om hem digitaal in te kijken.



 http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/2014_HolidayCatalog/HolidayCatalog_0714_GB.pdf


Wil jij liever een papieren exemplaar, stuur me dan even een mailtje. Tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 2,56) stuur ik hem naar je toe of je krijgt hem gratis bij een bestelling.





Ook vanaf vandaag weer een leuke actie. Geef jij een party tussen nu en 31 oktober en wordt er op deze avond voor meer dan € 300 verkocht. Dan krijg jij als gastvrouw deze exclusieve hostess-set GRATIS-EN-VOOR-NIKS bovenop je normale hostess-credits!






Istie mooi of istie mooi?! Maar liefst 19 stempeltjes op hout of clear in dit prachtige lettertype. Natuurlijk geldt deze actie ook als je (al dan niet samen met vriendinnen) me een losse bestelling van € 300 doorgeeft.















Verdere acties die er nog lopen bij SU zijn de Big Shot + Gratis Bundle. Deze actie loopt t/m 31-8. Als je al een Big Shot hebt, krijg je 15% korting op deze bundles.



Als je vandaag of morgen nog instapt als demonstratrice mag je voor € 195 uitkiezen in je starterspakket. Je betaalt hiervoor slechts € 129. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, je HOEFT geen party's of workshops te geven als je dat niet wilt! Je kunt ook alleen voor de korting demonstratrice worden, bijv. samen met een groepje vriendinnen. De enige 'verplichting' die je hebt is € 363 per kwartaal af te nemen. Lukt je dat niet, dan val je gewoon uit. GEEN addertjes onder het gras! Geïnteresseerd? Laat het me weten en ik vertel je er alles over! Wil je bij mij instappen dan kan dat makkelijk en snel hier online. 



Dan heb ik t/m 31-8-2014 zelf nog een aantal acties lopen, los van die van SU. Gratis Decorative Masks of een embossingfolder bij je bestelling. Klik hier voor de details. Ik wil die titel van Rising Star zo graag halen, het zal tot op het laatste moment spannend blijven of het me gaat lukken......



Nou, een heleboel info weer. Nog even terug naar mijn kerstkaart.







De tabs op de basiskaart heb ik gemaakt met de Envelope Punch Board. Het designpapier komt uit een blokje en kost € 8,50 voor 48 velletjes. De kerstboom staat in de nieuwe gids op blz 24. Het is een superleuke set met kerstbomen, ballen en slingers en het leuke is dat er een bijpassende pons van is.



 



Deze photopolymer set samen met de pons kost € 33,75. SUper easy en leuk om lekkers snel een grote voorraad kerstkaarten mee te maken.



Het weer is er naar, dus ik zeg doen!



Enne.....ik doe vanavond nog een bestelling de deur uit. Je kunt tot 18.00 uur jouw bestelling nog doorgeven.



Tjuuuuus, ik ga gauw verder.





2 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Margriet, een super leuk kaartje heb je weer gemaakt! Deze nieuwe set is inderdaad geweldig leuk! Wat een boel mooie nieuwe sets zijn er weer, zucht....ik word er zo hebberig van, hihi! Liefs Marianne

Jacqueline DH zei

Wat een leuke kaart! En die boompjes.... Een hoog kwijl-die-wil-ik-hebben gehalte!!

Groetjes
Jacqueline

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...