Pagina's

zaterdag 13 december 2014

Oerse Molenbakker
 
Mijn zwager en zus hebben een bakkerij annex eterij in het kerkdorpje Oerle (of zoals wij zeggen Oers), de Oerse Molenbakker genaamd. En sinds een paar maanden mag ik daar de cadeaulabels verzorgen.
Superleuk vind ik dat om te doen, maar het valt niet mee om altijd alleen maar gebruik te maken van Stampin' Up! producten. Gelukkig hoéft dat ook niet en ben ik als demonstratrice gewoon vrij om de producten te gebruiken die ik wil (daar zijn wel eens misverstanden over). Of dat verstandig is als je een Stampin' Up! carrière ambieert is een tweede, maar helaas (of moet ik zeggen gelukkig?) ben ik niet altijd verstandig en heb ik af en toe de onweerstaanbare drang om mijn hart te volgen. Geloof me, het kan je naar ongekende hoogte brengen. Ik zou het vaker moeten doen......

 
 

En zoals je ziet gaat dat perfect samen met de producten van Stampin' Up! Ik heb dan ook met mezelf afgesproken dat ik me er vanaf vandaag niet meer voor ga excuseren of expliceren. 

  

  
Mocht je eens in de buurt van Veldhoven komen, dan is de Oerse Molenbakker zeker een bezoekje waard. De molen staat naast de Zoo Veldhoven (voorheen het Pagegaaienpark).


 [alle foto's molen/bakkerij van de Oerse Molenbakker]


De tarwe die rondom de molen groeit......
Wordt in de molen gemalen.....

En het meel is voor de in de molen gevestigde bakkerij bestemd........

 
Waar er op ambachtelijke wijze, verrukkelijk brood van wordt gebakken.....

 Ook wordt er allerlei ander lekkers gemaakt.....
Van eigen deeg......
 Maar er worden ook streekproducten verkocht..........
Die potdomme lekker zijn......
Je kunt er heerlijk lunchen......
En er is een groot terras.....
 En zoals ik mijn labels met liefde maak......
 Wordt het brood daar met liefde gebakken.
En dan wil ik graag besluiten, met jou een liefdevolle zondag toe te wensen.


6 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk Margriet! Die kende ik nog niet, ik ga er zeker eens langs om een brood(je) uit te proberen!

Cornelie zei

Ze zouden wel gek zijn jou niet te vragen, en jij zou wel gek zijn om alleen maar SU spulletjes te gebruiken...de wereld is groter dan dat, en dat maakt het juist dat het eigen wordt!! Erg leuk dus!

Anita zei

WOWWWWIE wat een heerrrrrrrlijke winkel is dat!!
Als ik ooit eens in de buurt ben, ga ik er zeker binnen!!
En alles is tot in perfectie afgewerkt!!
SUPER!!!

Ingrid Reyners zei


Ziet er allemaal heel gezellig en leuk uit met die labeltjes, dat geeft het net het beetje extra en persoonlijker. Leuk combi is het geworden van SU en ander matriaal, ik vind het geweldig om een combi te maken. Niets leuker als dat, ik ben vroeger vaker in Oers geweest, nu al lang niet meer, ga er toch eens een kijkje nemen als ik weer in Brabant ben. Geniet van je zondag.

Mary zei

Wow Margriet wat ziet dat er allemaal gaaf uit!! Zowel de bakkerij (en echt alles wat ze daar bakken!!!), als jouw labels!! Hoe gaaf!!! En wat een EER!!!!
Gezien een van mijn dochters een bakkerij en pattiserie opleiding volgt....vind ik je post van vandaag heeel leuk!!
En zodra ik in de buurt kom, gaan we zeker even kijken, proeven en genieten!!!

Miranda V zei

Super leuk dat jij daar de labeltjes maakt, voor jou en voor de Oerse Molenbakker natuurlijk. Ze zien er gezellig uit en de leuke teksten er op maken ze natuurlijk extra uniek. En prima toch, om SU te combineren met andere materialen. Ik denk dat demonstratrices het niet vaak doen, maar ik zie het probleem niet hoor. Vooral lekker blijven doen en iets anders toevoegen waardoor de andere producten van SU (nog) beter uitkomen is alleen maar mooi toch! Bedankt voor je reactie op mijn Sint-gedichtje. Ik snap het hoor, reageren kost ook veel tijd. Zie het vooral niet als een moetje, maar het is zo leuk om voor het wegklikken van de pagina nog even iets te laten horen. :) We genieten er allemaal van. Ja, net als van echte post idd. Jammer dat PostNL niet echt meewerkt en weer tarieven verhoogd in 't nieuwe jaar. :( Groetjes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...