Pagina's

zondag 1 maart 2015

Layout + nieuwe SAB-aanbiedingenAllereerst mijn dank voor de lieve en leuke reacties op mijn vorige blogpost. Ik kan je vertellen dat de tussenstand in het verhaal van De Bij Versus De Draak inmiddels 2-1 in het voordeel van de bij is. De Bij is dus aan de winnende hand..... Gisteren vertrok in alle vroegte richting Duitsland om daar een scrapworkshop van Jenni Pauli en Kerstin Kreis te volgen. Heerlijk een dagje voor mezelf.
Zoals gewoonlijk op zo'n drukke, maar oh zo gezellige dag kan ik me niet concentreren en komt er weinig uit mijn handen. Genieten, observeren en inspiratie op doen, doe ik echter des te meer. Van de 9(!) projecten, had ik er slecht eentje af en van enkele anderen de voorbereidingen getroffen.Ik accepteer het maar gewoon, ik probeer het ook niet meer. (Wijsheid komt met de jaren.) De rest doe ik thuis wel een keertje in alle rust en op mijn gemak.    
Deze layout was dus wel af en ik vind hem SUper mooi. Nauwelijks tot geen input van mezelf, maar ook ik vind het wel eens lekker om niet te hoeven nadenken en gewoon te kopiëren.
 Mocht je ooit in de gelegenheid zijn een workshop van een van beide dames te volgen, dan zeker doen! 

Dan nog even iets anders. Vanaf vandaag 1 maart is de Sale-A-Bration uitgebreid met maar liefst 4 bonus-cadeaus! Ook voor deze producten geldt dat je bij iedere € 60 die je bestelt, je 1 gratis cadeau mag uitkiezen.
Tot en met 31 maart 2015 kun je dus zowel de producten uit de folder als deze extra producten uitkiezen.Het is maar dat je het weet....
6 opmerkingen:

Ellen zei

Geweldige lay-out! De vlinder met tekst vind ik SU-per!

Margot zei

Hele gave LO!

Peet752 zei

Lief met al die vlinders!

Miranda V zei

Ik ben ook niet zo goed in productief zijn tijdens een workshop, ik maak het thuis dan ook liever op mijn gemakkie af zodat ik tijdens de workshop zelf lekker kan gluren bij de rest. ;-) Gave LO, niets mis met mooie inspiratie van zo een workshop (her)gebruiken!

kaneeltje zei

Heel herkenbaar jouw workshopgevoel. er komt dan bij mij ook niet zoveel van te recht. Al die prikkels om mij heen wil ik beleven maar er komt dan weinig uit mijn handen, maar vindt het altijd wel heel inspiratievol !
Voorlopig heb jij thuis nog wel wat te doen 😉 ! Hoelang duurde de workshop dat je 9 dingen ging maken ? Of was alles al voorbewerkt dat je alles alleen in elkaar hoefde te lijmen ?

Colien zei

Heel gaaf, mooi met die subtiele kleurtjes! Ben benieuwd naar de rest, maar doe vooral rustig aan, ik ben geduldig ;)
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...