Pagina's

woensdag 11 november 2015

Vier Fabulous Four kaartjes met Stampin' Up!Hallo en goedemiddag,
Vandaag laat ik jullie een viertal kaartjes zien gemaakt met de Fabulous Four stempelset van Stampin' Up! Ik werd bij deze kaarten geïnspireerd door deze leuke kaartjes van mijn teamgenoot Jolanda. 
Voor de witte basis gebruikte ik Watercolor Paper (aquarelpapier) en hierop bracht ik met de Aqua Painters lichtjes wat Crumb Cake inkt aan. Ik knijp daarvoor hard op de deksel van mijn doosje Stampin' Up! inkt en als ik het doosje inkt dan openmaak, dan heb ik aan de binnenkant van de deksel een plek inkt zitten. Deze inkt pik ik dan op met de Aqua Painter en daarmee kun je leuk kleuren.

De teksten zijn gestempeld met de nieuwe Archival Basic Black inkt. Deze inkt is watervast en héél mooi diep zwart. Een echte aanrader.
Met de Itty Bitty Accent punch ponst ik wat hartjes voor de dameskaarten en voor een eventuele zieke heer ponste ik wat sterretjes.
 Het kadertje is uit de losse pols getekend met een fijnschrijver.
En voor deze laatste kaart stempelde ik met de Banner Banter set en ponste ik met de Banner Punch.Nou, ik hoop dat ik jullie weer op ideeën heb gebracht en mocht je iets bij me willen bestellen, dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Maandag gaat er weer een bestelling weg.Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke kaartjes. Ze zijn allemaal leuk anders Liefs Sabine

Ellen zei

Geweldige serie!

Mariken zei

Wat zijn ze gaaf, mooie kleuren!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...