Pagina's

maandag 28 mei 2018

Het leven is één groot feest...


Maar je moet zelf de slingers ophangen stempelen!Nou, dat heb ik dan ook flink gedaan. Misschien zag je het gisteren al op Social Media? Ik was ondanks het mooie weer bezig met het stempelen van een boel slingers voor verjaardagskaartjes.Dit deed ik met de nieuwe stempelset Pick a Pennant. Deze 76(!)-delige stempelset staat in de nieuwe gids, kost € 25 en is vanaf vrijdag te bestellen. Joehoe, nog maar 4 nachtjes slapen!De stempelset heeft ook bijpassende dies, maar zoals je ziet is de set ook zonder dies heel goed te gebruiken.


Ik maakte gelijk een voorraadje. Binnenkort gaan we met vakantie en dan wil ik alle kaarten graag klaar hebben liggen.Ik ben er weer blij mee. Ben benieuwd wat jij er van vindt. Laat je een reactie achter?Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Anne-Marie zei

Hoi Margriet,
deze set ligt al vanaf OnStage werkeloos op de plank....
Bedankt voor je inspiratie, ik ga er snel mee aan de slag!
Groetjes, Anne-Marie

Eveline zei

Wat een leuke kaarten.

Sarah zei

Heel tof het eindresultaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...