Pagina's

Pagina's

vrijdag 29 juni 2018

Juli Feestmaand | Gratis verzending


Even een laatste belangrijk bericht voor mijn vakantie.Ik verstuurde zojuist weer een nieuwsbrief. Wil je die in de toekomst ook ontvangen? Stuur me dan even een mailtje.Ook al staat mijn vakantie dan voor de gehele maand juli gepland, the show must go on! Ik kan het me als kleine ondernemer niet veroorloven om zomaar een maand afwezig te zijn. Ik heb het zo geregeld dat bestellingen en acties van Stampin' Up! gewoon doorgang kunnen vinden. Wil je een bestelling doen, doe hem dan a.u.b. gewoon bij mij en denk niet 'ah nee, Margriet heeft vakantie ik ga maar naar een ander.' Ik kan elke bestelling goed gebruiken. Alleen afhalen in juli is niet mogelijk. Maar daar heb ik een leuke gratis-verzend-actie voor bedacht!Gratis verzending

Gedurende de hele maand juli neem ik de verzendkosten van Stampin' Up! naar jouw thuis voor mijn rekening! Minimaal bestelbedrag is € 50. Je bestelling wordt dan met UPS bij jouw thuis afgeleverd. (Alleen mogelijk voor Nederlandse adressen). Dit is een persoonlijke actie van Bij Margriet. Bij een bestelling minder dan € 50 bedragen de verzendkosten € 5,95. Bestellen kan gewoon via de mail. Spaarpunten tellen ook mee en uiteraard hou je een leuk bedank-kaartje van me tegoed.
Gratis papier 


Van 1 t/m 31 juli heeft Stampin' Up! een papier actie lopen. Je koopt 3 pakken designpapier en kiest een 4e gratis. Het volgende papier dat normaal € 13,25 per pak kost doet mee met de actie:


146338 Nature’s Poem DSP
146902 Animal Expedition DSP

146284 Twinkle Twinkle DSP

146921 Under the Mistletoe DSP
146897 Best Route DSP

146913 Petal Promenade DSP

146331 Tranquil Textures DSP
146289 Garden Impressions 6" x 6" DSP

146916 Tropical Escape 6" x 6" DSP

144177 Wood Textures 6" x 6" DSP


Ook de Belgische klanten kunnen gebruik maken van de 4 halen 3 betalen actie. Bestel het en kom het na 1 augustus bij me afhalen.Alle kleuren Blends leverbaarHè hè, eindelijk is het zover. Alle kleuren Blends zijn leverbaar, dus ook de nieuwe. Zit jij ook al zo lang op die nieuwe kleuren te wachten? Bestel ze dan z.s.m. Bij een bestelling boven de € 50 laat ik ze in juli gratis bij je thuis bezorgen.10 Gratis inktpads 
Heb jij er al vaker over nagedacht om demonstratrice te worden? Misschien wel in mijn gezellige team? Dan is juli echt dé maand om in te stappen!Je krijgt dan naast alle andere voordeeltjes (zoals standaard min. 20% korting) een complete kleurenserie inktpads GRATIS. Samengevat: Je kiest een starterspakket ter waarde van € 175 en betaald daarvoor slechts € 129. Daarnaast mag je ook nog een complete kleurenserie met Inkt Pads t.w.v. € 81 uitkiezen. De Brights, Subtles, Neutrals, Regals of de 2017-2020 In Colors (samen 10 stuks) collecties....aan jou de keuze. Ook krijg je 8 gratis catalogussen om uit te delen.De link om lid te worden van Team Bij Margriet en verdere uitleg vind je hier. Ook al ben ik dan misschien met vakantie, dat mag geen reden zijn om voor een andere teamleidster te kiezen. Het is namelijk heel belangrijk dat je een klik hebt met je upline. Veranderen gaat niet zo eenvoudig. Heb je serieus interesse om bij mij in te stappen, dan help ik je graag verder, ook tijdens mijn vakantie.Nieuwe Acties in juli?

Bedenkt Stampin' Up! nog meer acties in juli? Ik weet het niet, maar áls ze ermee komen dan kun je daar ook gewoon bij mij gebruik van maken!Fijne vakantie

Dan wens ik jullie tot slot een hele fijne vakantie. Goede reis en een veilige thuiskomst. Of je nu weggaat of thuis blijft; geniet van de zomer.

Ik zal best nog wel eens online zijn en heb wat blogberichtjes gepland staan. Vind je het leuk om iets over mijn belevenissen tijdens de Stampin' Up! reis naar Alaska of vakantie in Canada te lezen kom dan naar mijn Facebook Pagina. Ik zal vast af en toe een verslagje doen. (-;Zonnige groetjes,

Margriet

donderdag 28 juni 2018

Lekker gejournald (is dat een woord?)
Het valt niet mee om mijn journal goed bij te houden. 1) Heb ik er gewoon de discipline niet voor (foei) en 2) heb ik het te druk met andere dingen.
Maar onlangs heb ik met terugwerkende kracht snel nog wat pagina's gemaakt. Want ik vind het wél superleuk om te doen.
Ik hoop er later dit jaar een betere draai en ritme in te vinden.Hier en daar heb ik wat bladzijdes open gelaten en er met potlood in geschreven waarover ik nog wil schrijven, knippen en plakken.Het begint alles bij elkaar echt al ergens op te lijken. Wel heb ik besloten om in een volgende journal me niet meer aan één kleurencombi te houden, maar gewoon te doen waar ik zin in heb.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot een volgende keer. Zonnige groet,
Margriet

maandag 25 juni 2018

Rond of vierkant | laatste verzamelbestelling


Dat was de vraag op mijn Creatieve Facebook pagina n.a.v. deze foto.

Ik turfde de reacties en de meningen waren mooi verdeeld. Degene die voor beiden kozen, telde ik niet mee. Daarnaast kozen 23 mensen voor rond en 20 voor vierkant. Altijd leuk om te weten.
Ik maakte een boel ronde, omdat ik er een (voorverpakt) pepermuntje achterop plakte om uit te delen. Rond matchte mooier met het ronde pepermuntje, vond ik. Bestaan er trouwens vierkante pepermuntjes?Voor het vierkantje had ik ook een bestemming. Namelijk dit doosje.


Het doosje maakten we op de teamdag bij mijn up-upline Tanja. Ik moest er alleen nog iets opplakken.Vanmiddag om 18.00 uur plaats ik mijn laatste verzamelbestelling voor mijn vakantie. Deze bestelling wordt nog afgewerkt zoals je van me gewend bent. Wil je nog mee bestellen, (bijv. die leuke Little Elephant bundle?) laat het dan z.s.m. weten.


Deze laatste dagen van juni en in de maand juli kan er wel besteld worden, maar worden bestellingen rechtstreeks door Stampin' Up! met UPS bij jouw thuis bezorgd. In augustus is alles weer normaal en kan er ook weer afgehaald worden.Fijne dag toegewenst!

Margriet


dinsdag 19 juni 2018

In de ban van de beer...


Haha, ik ben helemaal in de Ban van de Beer.Eén van de vele dingen die op mijn bucketlist staan is namelijk een beer in het wild zien. En dat gaat er binnenkort misschien wel van komen.
We gaan dit jaar o.a. op vakantie naar Canada en ik heb gezegd dat ik niet naar huis ga voordat ik een wilde beer heb gezien. ((-:Ondertussen ben ik nog gewoon lekker aan het werk/knutselen.
Dit beertje mag dan uit de set A Little Wild komen, maar hij is volgens mij alles behalve wild. Ik stempelde hem met zwarte  Memento inkt en kleurde hem in met Stampin' Blends.
Een prima combinatie, die Bij en Beer....Maandag 25 juni plaats ik een laatste verzamelbestelling voor mijn vakantie. Wil je mee bestellen stuur me dan een mailtje. Misschien zit er dan wel zo'n leuk cadeautje bij de levering van je bestelling.In juli kan er ook gewoon besteld worden, maar dan wordt de bestelling rechtstreeks vanuit Stampin' Up! bij jouw thuis geleverd. Uiteraard stuur ik bij terugkomst na vakantie nog een leuk bedankkaartje met aardigheidje na, zoals je van me gewend bent. Niet zeker wanneer dat is, want tja...... zolang ik geen wilde beer heb gezien...... (-;Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende beer keer.
Groetjes,
Margrietdinsdag 12 juni 2018

Stampin' Blends, Beregoed


Yeah!!De Stampin' Blends zijn weer verkrijgbaar.
Dat wil zeggen.... alleen de eerder uitgegeven kleuren (m.u.v. van de Pink Pirouette die is uit de collectie). Klik hier of op de foto om alle verkrijgbare kleuren bekijken.
https://www2.stampinup.com/ECWeb/search/blends
De nieuwe collectie kleuren is nog onderweg vanuit China naar Europa. Helaas heb ik er nog geen zicht op wanneer we die kunnen verwachten.Maar voor nu ben ik bereb(l)ij dat ik ze weer kan promoten. Want ze zijn fijhijn!Oh ja, ik verstuurde vanochtend weer een nieuwsbrief. Wil jij ook mijn nieuwsbrief ontvangen, stuur me dan een mailtje
Lieve groetjes,

Margriet

maandag 11 juni 2018

Minder is meer


In het kader van Less is More.I love it!Gebruikte Stampin' Up! stempelsets: Little Elephant en Thankful Thoughts.Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer. Creatieve groetjes,

Margriet

zondag 10 juni 2018

Blij met de bijGoedemorgen op deze prachtige zondagmorgen. Tjonge, wat boffen we toch met het weer de laatste tijd. Het groeit en het bloeit en het zoemt er op los in onze tuin. Niks mis hoor met de bijen-populatie Bij Margriet.


  
Ik ben er helemaal b(l)ij mee. Fijne zondag!Margriet 

donderdag 7 juni 2018

K3,- uurtje | vakantie-schemaVrijdagavond 22 juni organiseer ik weer een K3,- uurtje. De laatste voor mijn vakantie.


We gaan dan weer een leuke kaart maken en er is tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). Of wellicht kom je gelijk een bestelling afhalen? Da's ook handig.De kosten zijn € 3 en dat is incl. Koffie, Koek en Kaart. Geef je snel op via een mailtje, want vol is vol! We beginnen om 19.00 uur. De avond is helaas niet bedoeld voor demonstratrices.Dan nog even wat belangrijke info i.v.m. mijn komende vakantie. Ik plaats nog 3 verzamelbestellingen voor ik op vakantie ga, te weten 8, 15 en 25 juni. LET OP: in juli kunnen er geen bestellingen worden afgehaald bij mij thuis! Houd daar dus rekening mee met bestellen. Bezorgen kan wel. Als kleine ondernemer kan ik haast geen vakantie nemen, dus ik werk gewoon door, zij het op een heel laag pitje. Losse bestellingen in juli kunnen wel geplaatst worden, maar worden dan rechtstreeks vanuit Stampin' Up! met UPS bij jou thuis bezorgd. Zonnige groet,
Margriet

dinsdag 5 juni 2018

Nog een stoere babykaart


Een tijdje geleden maakte ik een kaart voor pasgeborene Guus. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik nog graag een meisjes-versie wilde maken.En zo gezegd zo gedaan. Hier istie.
De Layering Alphabet Dies vind ik misschien wel het mooiste product uit de nieuwe catalogus. Het is gelijk ook het duurste.... Ja, ja, ik weet het. Het kost wat, maar dan heb je ook wat hè. (-; Als demonstratrice zijnde kun je wel eens een product met extra korting aanschaffen. Dat kon ik laatst ook, en daarom was deze set al als een van de eerste dingen in mijn bezit.
Het olifantje komt uit de set A Little Wild. Ik kleurde hem (of moet ik zeggen haar?) in met de Stampin' Blends.Ik ben er helemaal blij mee. Ik denk dat ik er nog eentje moet bijmaken, want ik vind deze veel te leuk om weg te sturen. (-; Heb jij daar ook wel eens last van? Dat je dingen maakt en ze liever zelf houdt dan weggeeft?Groetjes en een mooie dag! En oh ja, vrijdag bestel ik weer.

Margriet

maandag 4 juni 2018

Fris en fruitige labelsVandaag was ik bezig met het maken van wat bedanklabels. Ik vroeg mijn man Frank welke kleur hij het mooist vond. Dat was Granny Apple Green, ofwel gewoon zo groen als gras van een voetbalveld. Ik had het kunnen weten natuurlijk.Dus werden er labels gemaakt met de nieuwe kleur Granny Apple Green. Dit zijn ze.


Ik vind het frisse en fruitige labels geworden Ook maakte ik nog een stapeltje in de nieuwe kleur Lovely Lipstick.Anders, maar óók leuk! Ik heb voorlopig i.i.g. weer bedanklabeltjes genoeg. Laat de bestellingen nu maar komen! (-;Het vogeltje en de hartjes komen uit de set Pick a Pennant. De tekst Dank je wel komt uit Boeket Vol Goede Wensen Voor de vierhoek heb ik gebruik gemaakt van de Tailored Tag Punch
Het touw dat aan de labels hangt is er een van en bijzonder soort. Het is een glimmend koord. Je vind het hier.Tot slot wil ik er jullie nog even op attent maken dat ik nu ook foto's heb toegevoegd bij de kleine pakketjes paper, zodat je een betere keuze kunt maken. Ik ga proberen om regelmatig dingen aan te vullen. Je vindt de kleine pakketjes pagina hier.  Leuk dat je weer langs kwam en graag tot een volgende keer.Margriet X0X0

vrijdag 1 juni 2018

Nieuwe catalogusHet is zover! De nieuwe catalogus staat online! Klik op de foto voor een PDF.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2018-2019%20Annual%20Catalog/20180404_AC18_en-UK.pdfDaar wordt je toch helemaal vrolijk van? Kijk vooral ook eens naar dit leuke filmpje.


Vanmiddag rond 13.00 uur doe ik mijn eerste verzamelbestelling de deur uit. Wil je mee bestellen laat het weten. De volgende bestelling is vrijdag 8 juni rond 18.00 uur.Groetjes en geniet van al het moois!

Margriet