Pagina's

donderdag 1 november 2018

Limited Edition Snowflake Case | OnStage Live



Vanaf vandaag t/m 30 november verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt: de Snowflake Showcase. Deze limited edition bestaat uit 2 Photopolymer stempelsets, de Snowfall set met 20 Thinlits Dies, Metallic Snowflake Trinkets en 12" wit Velvet Papier.



En het leuke is, ze zijn buiten de wintermaanden ook gewoon nog te gebruiken. Zie de voorbeeldkaarten onder aan dit bericht.






De twee stempelsets en de Thinlits Dies passen perfect bij elkaar, maar alle producten zijn los verkrijgbaar.



https://www2.stampinup.com/ecweb/product/149742/snow-is-glistening-photopolymer-stamp-set
#149742 Snow is Glistening 14 photopolymer stempels € 25




#149744 Happiness Surrounds 14 photopolymer stempels € 21


#149692 Snowfall Thinlits Dies 20 stuks € 47


# 149619 White Velvet Sheets 12" 2 stuks € 6


#149620 Snowflake Trinkets 20 stuks metaal € 9,75



Kijk je liever op een flyer? Deze kun je hier downloaden.



Helaas heb ik de set zelf (nog?) niet in mijn bezit en kan ik geen zelfgemaakte voorbeelden laten zien. Maar de voorbeelden die Stampin' Up! beschikbaar stelt mogen er ook wezen:










Zie je hoe mooi en divers de stempels zijn? Voorbeeld nummer 1 en 4 kun je gewoon het hele jaar door gebruiken.



Op het YouTube kanaal van Stampin' Up! vind je nog een mooi filmpje over deze Snowflake Case.







Al deze schitterende producten zijn bij mij te bestellen gedurende de maand november. Maar wacht niet te lang, want op = op.


Onstage Live

Volgende week is het zover. Dan vertrek ik naar de USA om de Live conferentie van Stampin' Up! in Orlando bij te wonen. Ik wilde dat heel graag een keer doen en het 30-jarig jubileum van Stampin' Up! leek me een mooie gelegenheid. Ik heb het hele jaar hard gespaard voor de vliegtickets en toegangskaarten en stap dinsdag op de trein richting Schiphol. Er zijn mensen die denken dat ik dat allemaal cadeau krijg, maar dat idee wil ik graag de wereld uithelpen. Ik moet het gewoon zelf betalen. (-;










A.s. woensdag krijg ik dan al de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder in mijn handen. Kun je het voorstellen?! De winter moet hier nog beginnen! Hoe dan ook. Het gaat vast weer een geweldige belevenis worden. Er is dit keer geen spoiler-alert, dus alles wat ik zie of krijg mag ik al laten zien, behalve de binnenkant van de catalogus. Ik wil jullie graag op de hoogte houden, dus hou mijn Creatieve Facebook pagina maar in de gaten.


Bestellen

Zoals inmiddels wel bekend is (hoop ik) bestel ik elke vrijdag om 16.00 uur bij Stampin' Up! Als je wilt mee bestellen stuur dan een mailtje. Op de vrijdag die ik in de USA zit (9 nov.) kunnen bestellingen ook gewoon doorgang vinden. Het kan wel zijn dat ik wat later reageer op mails dan dat je van me gewend bent.



Nieuwsbrief

Ik ga zo meteen ook weer een nieuwsbrief uitsturen. Vind je het leuk die te ontvangen en zodoende op de hoogte te blijven van Stampin' Up! nieuwtjes, stuur me dan een mailtje



Nou, dat was een lang bericht met een boel info. Mocht je nog vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, laat het me weten. Ik help je graag!



Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...