Pagina's

woensdag 28 november 2018

Voor iedereen die wel een lichtje kan gebruiken!Gadsiedarie wat zijn het toch donkere dagen. Bah. We kunnen wel een lichtje gebruiken, toch?Daarom pimpte ik deze geurkaarsjes in blik van de Action.


Gisterenavond liet ik in een Facebook Live filmpje zien hoe ik ze maakte. Je kunt het filmpje nog terugkijken op mijn Creatieve Pagina.Het bijtje komt uit de set Bee Thankful. Ik kleurde het in met de Daffodil Delight Dark & Light en Smoky Slate Light Blends.

Het hartje is van de Takeout Treats stempelset. Deze staat in de najaarscatalogus en is dus nog maar kort verkrijgbaar. De tekst You Light Up My Life komt uit de Jar of Love set. Ik embosste het met wit embossing poeder.Het ruitjes papier van de zijkant is verkrijgbaar vanaf 3 januari 2019. Dit pak met 12 vellen Design Papier kun je kiezen als een gratis Sale-A-Bration item bij een bestelling vanaf € 60.Dat was het weer voor vandaag. Het is 16.25 uur als ik dit typ en al bijna donker buiten. Ik denk dat ik snel een kaarsje ga aansteken. Ik wens je een fijne, gezellige avond.Margriet

3 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er super gaaf en gezellig uit, Margriet!

Ankie vd Polder zei

Wat een superleuk idee zeg. En mooi gemaakt. Groetjes, Ankie

Maria V zei

Filmpje nog even teruggekeken. Heel duidelijk. Wat een leuk idee weer, Margriet.
Ga ik onthouden. Leuk als klein cadeautje voor mijn managers met Kerst.
Ja dat bijtje, i love it.
Bedankt voor het filmpje en het idee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...