Pagina's

Pagina's

donderdag 25 april 2019

Free as a bird + workhop


Hoi hoi, daar ben ik weer.



Vandaag wil ik de nieuwe Free as a Bird stempelset in de spotlights zetten. Ik heb deze set tijdens OnStage mogen uitkiezen en ik was gelijk helemaal verliefd op de vogeltjes. Ik maakte er de afgelopen week een aantal leuke kaarten mee.















Kijk, dit is de stempelset.






Het zijn 12 Cling stempels voor € 27 en ik kan hem op 4 juni voor je bestellen. De vogeltjes moet je wel met de hand uitknippen. Daar zijn geen dies van.



Ook maakte ik nog een dubbele pagina voor in mijn planner.






Ik vind de set zo leuk om mee te werken (komt vast ook door het mooie weer van de laatste dagen) dat ik er een workshop mee gepland heb. We gaan een lief, klein, schattig vogelhuisje maken en maken in ieder geval gebruik van de bovenstaande stempelset en een set nieuwe dies uit de nieuwe catalogus.






Het is bij mij thuis in Veldhoven. Geef je snel op via de mail, want vol = vol!



Groetjes,
Margriet

woensdag 24 april 2019

Everything is Rosy Product Medley



Stampin' Up! heeft weer iets nieuws; de Everything is Rosey Product Medley. Deze prachtig mooie kit is verkrijgbaar van 1 t/m 31 mei, maar zolang de voorraad strekt! Wees er dus snel bij. Misschien een gaaf  Moederdag cadeau? 






Wat zit er in de kit?
- 18-delige stempelset.
- 10 bijpassende dies.
- 48 velletjes dubbelzijdig 6" x 6" Designer Series Paper. (8 van elke design.)
- 8 velletjes 6" x 6" rose gold foil paper.
- 2 velletjes Printed Die Cuts.
- 4 velletjes Rose Gold Die Cuts. (2 van elk design.)
- 60 Rose gold mirror embellishment
- 9,1 mtr lint Melon Mambo 1/4" (6.4 mm) Ruched Ribbon
- 9,1 mtr lint Night of Navy/Rose Gold 3/8" (1 cm) Metallic Edge Ribbon
- flesje met 15 ml Rose Gold Shimmer Paint









En niet geheel onbelangrijk, wat kost ie?
- € 97.


Klik hieronder voor een duidelijk filmpje met alles wat er in zit.






En dan nog enkele voorbeelden die gemaakt zijn (niet door mij!) met producten uit deze kit. 


















Mooi hè?



Ik denk dat deze kit erg populair gaat worden. Daarom bestel ik speciaal voor deze actie op woensdag 1 mei om 09.00 uur i.p.v. op mijn gebruikelijke vrijdag. Wil je dat ik een kit (of iets anders) voor je mee bestel?  Laat het dan uiterlijk 30 april weten, zodat je niet misgrijpt. 



Zo, jullie zijn weer helemaal op de hoogte.  (-: Groetjes en een fijne dag,

Margriet

vrijdag 19 april 2019

Fijne paasdagen



Halliehallootjes,



Allereerst sorry voor het feit dat ik zo lang niet meer geblogd heb. Het lukt me gewoonweg niet om 3 Social Media kanalen bij te houden en eerlijk gezegd vind ik het ook wel eens fijn om niet aan mijn telefoon of laptop te zitten.



Ik zal proberen de boel nog in te halen, maar beloof niks. (-; Wil je zeker niks missen van alle nieuwtjes en creaties die ik maak, volg me dan op mijn Creatieve Facebook Pagina of Instagram. Daar plaats ik zo goed als alles wat ik maak.



Maar deze worteltjes wil ik jullie zo vlak voor Pasen toch niet onthouden.








Ik zocht al het oranje Stampin' Up! papier wat ik in huis had bij elkaar en maakte er een boel swapjes mee voor bij een teamontbijt. Helaas staan ze niet allemaal op de foto, maar zo heb je toch een idee.








Het patroontje en de beschrijving kun je hier vinden. De stempelset die ik gebruikte heet A Good Day en is nog verkrijgbaar zolang te voorraad strekt. In april bestel ik elke vrijdag om 16.00 uur.



Rest mij iedereen hele fijne paasdagen toe te wensen. Geniet van het mooie weer, dat ga ik ook doen!



Groetjes,
Margriet

maandag 1 april 2019

Kaart in lente-stijl | nieuwe opties Samen Delen | paasslinger


Hey, hallo en goedemorgen.



Wat is het heerlijk lente-weer geweest afgelopen weekend hè. Ik heb heel hard in de tuin gewerkt en vandaag ga ik nog het laatste stukje doen. Dan kalken en mesten, want morgen wordt er regen voorspeld.



Zo'n mooi voorjaarsweer vraagt natuurlijk om een mooi voorjaarskaartje.







Ik maakte deze kaart met de Bunch of Blossoms stempelset en bijpassende Blossom Builder pons en kleurde de bloem in met Stampin' Blends. Ik ben echt super blij met het resultaat. Dat heb je ooit hè? De gebruikte materialen zijn uiteraard bij mij te bestellen.






Ondertussen dat ik dit blogbericht aan het schrijven ben, staat mijn Silhouette hier naast me flink te rammelen en kraken. Ik kreeg namelijk zoveel bestellingen voor paasslingers binnen, dat ik er moet bij maken.



Dat betekent weer heel veel haasjes snijden en paper verwisselen. Ik moet de Silhouette goed in de gaten houden, want het komt regelmatig voor dat het papier iets loslaat, waardoor het snijden niet meer loopt zoals het moet. De hazen komen dan met een geamputeerd onderbeen of half oor in de prullenbak terecht. Hartstikke sonde van het dure papier natuurlijk. Mijn oren zijn dan ook gespitst op elk verdacht geluid, terwijl ik dit stukje schrijf.








Vind je trouwens ook niet dat deze foto perféct bij die kaart van hierboven past?





https://www.bijmargriet.com/p/designpapier-samen-delen.html

 

Tot slot wil ik jullie er nog op attent maken dat ik een aantal nieuwe 'shares' aan mijn Samen Delen Pagina heb toegevoegd. Wil je meedoen met een share stuur me dan een mailtje met de gewenste producten. 



Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langskwam en een fijne dag toegewenst. Geniet van het mooie weer!



Groetjes,
Margriet