maandag 10 juni 2019

Follow Your ArtZo, dat was me een hectisch weekje.... Fijn om 2 mooie Pinksterdagen te hebben om weer een beetje bij te komen en ook even een blogberichtje te schrijven.Heb jij in de nieuwe catalogus de nieuwe stempelset It Starts With Art al gespot? Er is een hele Suite van. D.w.z. een hele serie producten die bij elkaar passen. Je vindt hem hier.
Ik vind de stempelset echt superleuk en maakte er deze hippe kaart mee.
Zwart, wit en een kleurtje..... Ik hou ervan!
Mocht je iets uit de nieuwe catalogus willen bestellen help ik je graag. Mijn eerst volgende verzamelbestelling staat maandag 17 juni gepland. Dat is niet de gebruikelijk vrijdag, omdat ik a.s. vrijdag in Praag zit. (-: Dus een paar daagjes later, maar dat overleven jullie vast. (In het weekend wordt er toch niets met je bestelling gedaan bij Stampin' Up!)
Groetjes en een fijne dag nog,
Margriet

1 opmerking:

Mir family Junior zei

Bonjour. Comment faites vous les bandes noires en arrière plan ? Merci

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...