dinsdag 11 juni 2019

Twinchies met een techniekje


Het is juni dus alweer tijd voor onze twee-maandelijkse Twinchie Swap.De opdracht was dit keer om een techniekje te gebruiken op je Twinchie. Oh jee...... ik en techniekjes.....Ik ben van het Clean & Simple, dus ik moest echt uit mijn comfortzone.Dit maakte ik ervan:


Ik gebruikte Shimmery White Embossing Pasta  voor de wolken op de kaartjes. En al hoewel ik er vieze vingers van kreeg (iek!) vond ik het kei leuk om te doen! (((-:Alle materialen die ik op bovenstaande Twinchies heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. (M.u.v. de wiebeloogjes. Die kocht ik eens een grote partij in een ''Euro Shopper winkel', maar ik begreep dat de Action en Hema er ook verkoopt.)Deze twinchies kreeg ik terug:
Gebruikte techniekjes van links naar rechts:
1. De vis zwemt letterlijk in 'water' (=gel)
2. Packaging
3. Koper
4. Daubers/inkt/masks en een tatoo van de AH
5. Alcohol inktHet maken, krijgen en verzamelen van die kleine Twinchies is zo superleuk! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende serie.Ik hoop dat we je hebben weten te inspireren. Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.


Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Margriet. Ben helemaal weg van deze koetjes en kan niet wachten tot de set in de bus ligt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...