maandag 10 juni 2019

Zo vrij als een vogeltje | diy vogelhuisjeZo vrij al een vogeltje zijn. Wat lijkt me dat heerlijk.Afgelopen zaterdag maakten we dit schattige vogelhuisje tijdens een workshop.Ik heb het niet zelf bedacht. Het idee is helemaal van mijn teamgenootje Marijke van Laarhoven. Dus alle lof voor Marijke! Marijke heeft geen blog, maar wel een Facebook pagina waar ze regelmatig hele leuke creaties toont. Je vindt haar hier.Het huisje is gemaakt met een Sweet Cup van Stampin' Up! Helaas zijn ze uit de collectie, maar ik hoop dat ze nog eens in de Clearance Rack komen. Dan bestel ik er zeker nog wat bij.


Moeder vogel had overigens goed haar best gedaan met eitjes uitbroeden. Maar liefst vier jonkies vonden we in haar huisje.Goed voor de vogelstand!De vogeltjes komen uit de set Free as a Bird. Als je wilt kan ik hem voor je bestellen. Deze 12-delige set kost € 27. Laat maar weten.Groetjes,
Margriet

6 opmerkingen:

Anne zei

O wat een superleuk vogelhuisje!
Ik heb de set ook, en meteen al gebruikt....
Groetjes Anne-Marie

manon's kaartenhoekje zei

Oh Wow wat is die gaafff Margriet. H3b je toevallig mijn kaart gehad voor je verjaardag?

Groetjes Manon

Margot zei

Superlief en leuk!!!

Je@net zei

Oooh...wat ziet dít er super gaaf uit!

Nicole Parmentier zei

Wat leuk!! Doet me denken aan de kijkdozen die we vroeger maakten!

Colien zei

Grappig, zo'n 3D vogelhuisje!
grtz Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...