Pagina's

woensdag 17 juli 2019

Dino kaart en een unieke aanbieding New WondersHoi hoi, daar ben ik weer. Terug van weggeweest.Terug van een geweldige Incentive Trip van Stampin' Up! naar de Griekse eilanden. Het was een hele fijne (werk)vakantie. We hebben heel veel nieuwe info gekregen. Ook heb ik de najaarscatalogus al mijn bezit, met daarin weer een enorme variëteit aan nieuwe producten. Je hebt misschien wel al wat sneak peekjes gezien op mijn Creatieve Facebook Pagina. De reis was heel vermoeiend, maar ik ben wel met een heel positief gevoel en boordevol ideeën naar huis gegaan.Nu weer over tot de orde van de dag. Vorige week was ons buurjongetje jarig. Hij werd 2. Uiteraard maakte ik een leuke kaart voor hem.


Ik gebruikte de Dino Days Bundle voor deze kaart.


Deze bundel kost € 60,25 en mocht je overwegen om hem aan te schaffen dan zou ik dat deze maand nog doen. Dit omdat je in juli bij elke € 60 aan bestellingen een tegoedbon van € 6 krijgt, die je dan in augustus kunt inwisselen. Dat is toch 10% die je meepikt, zonder er iets extra's voor te hoeven doen.De letters L E N N heb ik gemaakt met het Lined Alphabet.


Persoonlijk was ik heel blij hoe de kaart is uitgevallen. Dat heb je ooit hè. (-;


 

New Wonders Actie

En van de Dino Days spring ik over tot de New Wonders stempels. Tot het einde van deze week heb ik hiervoor een leuke actie.

Deze fantastisch leuke stempelset is te gek om in te kleuren. Normaliter is hij echter alleen verkrijgbaar met Stampin’ Rewards die je krijgt bij een bestelling vanaf € 200. Maar wat nou als je zoveel niet in één keer kan of wil besteden? Speciaal voor deze mensen heb ik iets bedacht. Bestel je deze week voor minimaal € 60 bij mij dan mag je deze set voor € 16,50 extra mee bestellen. Je krijgt daarnaast ook de waardecoupon van € 6 welke je kunt inleveren in augustus. Deze aanbieding is geldig tot vrijdag 19-7-2019 16.00 uur. Daarna niet meer, het is dus nu of nooit!  A.s. vrijdag bestel ik weer. Je kunt je bestelling doormailen.Groetjes en een fijne avond. Leuk dat je weer langs kwam!

Margriet

1 opmerking:

manon's kaartenhoekje zei

Prettige kaart heb je gemaakt. Wat een leuke aanbieding heb je

Groetjes Manon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...