Pagina's

maandag 1 juli 2019

Kleuren challenge | Extra Extra leuke aanbiedingenHoi, daar ben ik weer met een inzending voor het CAS on Friday blog. En deze keer 100% zeker op tijd, want de einddatum is pas 10 juli. (-: Hoera!
Het zit me vandaag niet mee; mijn laptop is vanochtend gecrashed. Ik krijg hem met geen mogelijkheid meer aan de praat. Gelukkig mag ik de laptop van Frank gebruiken, want tjonge ik ben wel heel erg onthand nu zo aan het einde/begin van het kwartaal en net voor mijn vakantie. Ik wil nog zoveel doen! Mijn vaste computer winkel is op maandag gesloten, dus ik hoop maar dat ze morgen tijd hebben er naar te kijken. Mijn BTW-aangifte zal dit keer waarschijnlijk heel 'creatief' gedaan worden. Maar daar ben ik gelukkig redelijk goed in. (-;
Genoeg gekletst. Daar komen jullie allemaal niet voor. De CAS on Friday uitdaging is dit keer een kleuren challenge. En ik vind hem helemaal leuk.
Dit is wat ik ervan maakte.
Misschien heb je ook wel zin om mee te doen?
Bonus Days

En dan nog even iets heel anders. De Bonus Days zijn terug! Wat houdt het in? Bij besteding van elke € 60 in de maand juli krijg je een coupon t.w.v. € 6, welke je kunt inwisselen in de maand augustus. Dat is toch mooi 10% gratis.
Extra Extra Instapactie

Heb jij er al vaker over nagedacht om Stampin' Up! demonstratrice te worden? Dan is het nu de perfecte gelegenheid! SU heeft nu een super aantrekkelijke actie om in te stappen. In de maanden juli en augustus mag je namelijk voor € 32 EXTRA GRATIS PRODUCTEN uitkiezen bovenop het normaal al zo aantrekkelijke pakket.


Je kiest dus voor € 207 aan producten en hoeft hier slechts € 129 voor te betalen. Dat is maar liefst € 78 VOORDEEL. Daarnaast krijg je óók nog een WAARDECOUPON VAN € 12 welke je de maand volgend op je start kunt inwisselen.
Mocht je interesse hebben dan mag je me altijd vrijblijvend mailen, bellen of WhatsAppen 06-37330259. En als je er al uit bent dan kun je je via deze link bij mij inschrijven.
A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je niet zo lang wachten dan kan ik ook apart voor je bestellen. Laat maar weten.
Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

Schitterende kaart weer, hou wel van je eenvoudige kaarten, die voor de normale(zoals ik)mens ook te maken zijn..,

Hoop dat je nog wat leuke koeie ideen hebt, die je op Facebook plaatst die mis ik jammer genoeg

Groetjes manon

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Margriet.
En hopelijk krijgen ze morgen je laptop weer aan de praat!

Annemarie en Merit zei

Wat vervelend zeg van je laptop, hopelijk kan hij weer gemaakt worden!
Je kaartje is in ieder geval super leuk!!

Groetjes, Merit en Annemarie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...