Pagina's

vrijdag 6 maart 2020

Kaartjes voor QuintyDit kaartje is voor Quinty.


Quinty is een meisje van 4 jaar en zeer ernstig ziek. Ze vecht tegen neuroblastoom en is meer in het ziekenhuis dan thuis. Quinty is het dochtertje van een collega van ex-demonstratrice/teamlid Renate Mijnheer-van den Anker.De moeder van Quinty schreef op haar Facebook pagina dat Quinty zo blij wordt van alle kaartjes die ze krijgt. Ze pakt ze iedere keer weer om naar te kijken en wanneer er bezoek komt dan moeten die ook kijken en voorlezen. En nu voelen jullie hem al aankomen denk ik..... Wie wil er Quinty ook een kaartje sturen? Als je me een mailtje stuurt dan geef ik haar adres.

 

Daarnaast heeft Renate een speciale kaartenactie opgezet op het tankstation waar zij en de moeder van Quinty werken. Ze heeft een kaartenrek en een brievenbusje geplaatst. De kaartjes verkoopt ze voor € 1 en de opbrengst gaat voor 100% naar Villa Joep. Waarvan ook weer 100% naar onderzoek naar neuroblastoom gaat. De kaartjes zijn allemaal voor Quinty! Onderstaand een filmpje van de kaarten die ik bij elkaar zocht/maakte voor Quinty.
Nu nog een vraag aan jullie. Zijn er mensen die Renate willen helpen om het kaartenrek te vullen met leuke kinderkaarten voor Quinty? Heb je nog wat liggen of wil je wat maken HEEL GRAAG. Wellicht kun je eens door je voorraad kaarten heen gaan en hier en daar wat teksten aanpassen? Let wel; de kaart moet geschikt zijn voor een meisje van 4. Op de achterkant mag je dan zetten “Speciaal gemaakt voor Quinty door: je naam”. Wil je helpen? Stuur me dan een mailtje, dan geef ik je het adres van Renate.Ik hoop dat jullie mee willen doen en deze superheld blij willen maken.


Dank je wel voor het lezen en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Erg lief kaartje, Margriet!

Nicole Parmentier zei

Wat een mooi kaartje voor dit mooie meisje! Ik doe graag mee met de actie, zal je een e-mail sturen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...