Pagina's

Pagina's

donderdag 30 april 2020

Loaded Pocket met tutorial


Hallo, hallo,


Beloofd is beloofd! Ik heb een filmpje opgenomen, waarin ik laat zien hoe je onderstaande Loaded Pocket kunt maken.

Ga naar het filmpje op mijn YouTube kanaal door hieronder op het plaatje te klikken.

Veel kijkplezier enne...... mocht je na het zien van dit filmpje ook een pocket gaan maken, laat je hem me dan eens zien?


Groetjes en een fijne dag,

Margriet

zondag 26 april 2020

Nog meer regenbogen | Happy MailHee, hallo.Ik ben helemaal in the mood for regenbogen! Ik maakte er zelfs een happy mail mee.


Wat er precies inzit kun je in mijn YouTube videotje hieronder zien.


Kom je kijken? En als je mijn video leuk vindt dan wil je me misschien ook wel op YouTube volgen? Dat zou ik dan weer leuk vinden! (-;Fijne zondag nog.

Margriet


donderdag 23 april 2020

Lots of rainbowsHoi hoi,


Oh jeetje, wat is het weer een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb. Ik moet mijn draai nog een beetje zien te vinden nu ik geen werk meer heb. Op zich altijd al lastig, maar in dit rare Corona Tijdperk helemaal.


Maar nu de moet eruit is, houden we de moed erin! Op mijn Creatieve Facebook- en Instagram pagina's kun je al mijn creatieve uitspattingen volgen. Hieronder een aantal kaartjes die ik in de afgelopen weken heb gemaakt.

Zoals je ziet had ik zin om wat regenboog kaartjes te maken. Ik zocht een cut-file op het internet, verkleinde het tot kaartformaat, haalde mijn Silhouette uit het stof en sneed elk boogje in een verschillende kleur. Het cut-file kun je hier gratis downloaden.


Onderstaande kaart maakte ik met een stempel van My Favorite Things.

Het leuke regenboog washitapeje op de envelop is van de Hema. Heb jij hun leuke regenbooglijn al ontdekt? Ik moet zeggen dat het prima geregeld was met de 1,5 meter voorschriften hier in bij onze Hema in Veldhoven. De Hema is een van mijn favoriete winkels en ik hoop echt dat ze de crisis overleven, dus ik maak er graag een beetje reclame voor. (-;


Groetjes en een fijne dag. Geniet van het mooie weer!

Margriet