Bestellen

Stampin' Up! bestellen?

Wil je graag Stampin' Up! bestellen? Dat kan! Stuur een mailtje met daarin je naam en adres en de naam en artikelnummer(s) van de producten die je wilt bestellen. Je krijgt van mij z.s.m. een bevestigingsmail met daarbij een factuur met betaalgegevens.


Stampin' Up! bestellen vanuit België?

Woon je in België dan kun je ook gewoon bij mij bestellen! Je moet de bestelling wel bij mij komen ophalen of naar een Nederlands adres laten sturen. Denk daarbij aan een DHL, DPD of Kialapunt aan de grens of naar collega's of familie in Nederland. Ik woon in Veldhoven, tegen Eindhoven aan en direct aan de N2, afrit 31. Ook de P&R naar Eindhoven is hier op slechts enkele honderden meters vandaan, zodat je het afhalen wellicht kunt combineren met een dagje Eindhoven. Ook Valkenswaard (de markt) is niet zo gek ver bij mij vandaan en woon ik aan de snelweg richting Den Bosch.Besteldata

In principe iedere vrijdag om 16.00 uur!

Uitzonderingen vind je in de rechter zijbalk van mijn blog. 


Verzenden bestellingAls ik het moet opsturen heb je het normaal gesproken binnen een week in huis.  Ik ben hierbij wel afhankelijk van Stampin' Up! en de bezorgdiensten. 

Brievenbus post - naar gelang gewicht
Brievenbus pakketje met track & trace - € 4,35
Pakketpost DHL servicepunt - € 5
Pakketpost DHL thuis bezorgd - € 5,75

Zodra je bestelling onderweg is krijg je een bevestiging per mail. 


Afhalen bestelling

Als je op vrijdag hebt mee besteld, dan kun je in de regel je bestelling de donderdag of vrijdag erop komen afhalen.  

Afhaaltijden (wel op afspraak!)
- Donderdag tussen 15.00 en 17.00
- Vrijdag tussen 13.00 en 19.00


Gratis producten / rewards

Het doen van een grote bestelling (evt samen met je vriendinnen) of het organiseren van een stempelavond is heel aantrekkelijk. Wordt er voor meer dan € 200 besteld dan mag je voor 10% aan gratis producten uitzoeken. Hoe hoger je bestelling, hoe meer procenten dat je krijgt. Dat kan oplopen tot 16%. En bij een bestelling van € 550 mag je ook nog eens een product voor de helft van de prijs uitkiezen!
 

Extra's Bij Margriet

- Vanaf € 30 kun je een gratis catalogus mee bestellen
-  Sparen voor gratis stempels; bij elke besteding van € 50 aan Stampin' Up! producten krijg je 1 punt. Bij 10 punten mag je een gratis stempelset t.w.v. € 25 uitkiezen. Klik hier voor de exacte voorwaarden. 
- Bij iedere bestelling stuur ik een attentie mee.  Betalen

Bestellingen dienen vooraf betaald te zijn. Ik stuur je een factuur met betaalgegevens en zo mogelijk een Tikkie na ontvangst van je bestelling. In overleg is het mogelijk contant te betalen.


Zelf online bestellen

Om tijd te besparen kun je je bestelling ook zelf rechtstreeks in mijn Online Shop bij Stampin' Up! plaatsen. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig! Stampin' Up! stuurt de producten dan rechtstreeks naar jou toe, zodat je ze iets eerder in huis hebt. De verzendkosten van Stampin' Up! zijn standaard € 5,95. Uiteraard krijg je achteraf een leuk bedankje van me nagestuurd.  Dringend nodig

Heb je iets dringends nodig en kun je niet zelf online bestellen of wachten tot mijn wekelijkse verzamelbestelling? Neem dan z.s.m. contact met me op en dan komen we samen vast tot een oplossing.Nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met me op via mail of 06-37330259. Ik help je graag!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...