Catalogi
Jaarcatalogus Stampin' Up! Nederland / België

Eén keer per jaar geeft Stampin' Up! een jaarcatalogus uit. Deze catalogus telt dit jaar maar liefst 241 pagina's met daarin heel veel ideeën hoe je de exclusieve producten van Stampin' Up! kunt gebruiken. Het is eigenlijk een schitterend ideeënboek van hoge kwaliteit.

Bij een bestelling vanaf € 30,- kun je de papieren catalogus GRATIS mee bestellen.


De catalogus van Stampin' Up! Nederland is er ook in digitale versie. Klik hier of op de foto om deze te bekijken.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2019-2020%20Annual%20Catalog/20190602_AC_en-UK.pdfDeze gids is geldig van t/m 2-6-2020, echter op het einde van het catalogus jaar nog maar zolang de voorraad strekt. Ongeveer 1 maand voor het einde van catalogus, wordt door Stampin' Up! bekend gemaakt welke producten uit de catalogus niet meer terugkomen in de nieuwe catalogus. Deze producten worden dan soms met korting verkocht, echter vanaf dat moment is het op=op en uit ervaring weet ik dat het snel gaat! Wil je dus perse nog iets hebben, wacht dan niet met bestellen tot die laatste maand, want dan kun je wel eens misgrijpen. 


Wil je graag in het bezit komen van een papieren versie, dan kan dat. Je krijgt er sowieso eentje van me bij een bestelling vanaf € 30 (max. 1 p.p.). Bestel je niet maar wil je wel graag een exemplaar, dan stuur ik de gids voor € 2,50 + € 4,35 verzendkosten naar je toe. Doe je daarna binnen 1 maand een bestelling van minimaal € 30 bij me dan mag je € 2,50 in mindering brengen op je factuur. Help me er a.u.b. aan herinneren! Afhalen bij mij in Veldhoven kan natuurlijk ook.


Extra Brochure Nederland / België


Dit jaar is er nog een extra folder. Deze folder is speciaal gemaakt om mensen te laten kennis maken met stempelen. Maar ook voor de ervaren stempelaar staan er hele leuke, betaalbare stempelsets in. Klik hier of op de foto voor de digitale versie.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2019-2020%20Annual%20Catalog/Beginner%20Customer%20Brochure/201906_NEW_CUSTOMER_UK.pdf2 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo , hoeveel kost de stamping up pen en kan ik van zo een silicone matje ook de prijs krijgen aub .
Prijs + verzendkosten naar België

Margriet Tournier zei

Hoi. Ik weet niet goed wat je met een Stampin' Up! pen bedoeld. Een silicone craft sheet kost € 7,50. Wij mogen als demonstratrices niet naar België versturen. Je mag wel bij me komen ophalen. Ik woon niet ver van de grens aan de N2 bij Eindhoven.

Je mag me altijd vrijblijvend mailen voor meer info. info@bijmargriet.com

Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...