Catalogi
Jaarcatalogus Stampin' Up! Nederland / België

Eén keer per jaar geeft Stampin' Up! een jaarcatalogus uit. Deze catalogus telt dit jaar maar liefst 241 pagina's met daarin heel veel ideeën hoe je de exclusieve producten van Stampin' Up! kunt gebruiken. Het is eigenlijk een schitterend ideeënboek van hoge kwaliteit.

Bij een bestelling vanaf € 30,- kun je de papieren catalogus GRATIS mee bestellen.


De catalogus van Stampin' Up! Nederland is er ook in digitale versie. Klik hier of op de foto om deze te bekijken.


https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2018-2019%20Annual%20Catalog/20180404_AC18_en-UK.pdf
Deze gids is geldig van t/m 3-6-2019, echter op het einde van het catalogus jaar nog maar zolang de voorraad strekt. Ongeveer 1 maand voor het einde van catalogus, wordt door Stampin' Up! bekend gemaakt welke producten uit de catalogus niet meer terugkomen in de nieuwe catalogus. Deze producten worden dan soms met korting verkocht, echter vanaf dat moment is het op=op en uit ervaring weet ik dat het snel gaat! Wil je dus perse nog iets hebben, wacht dan niet met bestellen tot die laatste maand, want dan kun je wel eens misgrijpen. 
Wil je graag in het bezit komen van een papieren versie, dan kan dat. Je krijgt er sowieso eentje van me bij een bestelling vanaf € 30 (max. 1 p.p.). Bestel je niet maar wil je wel graag een exemplaar, dan stuur ik de gids voor € 2,50 + € 4,15 verzendkosten naar je toe. Doe je daarna binnen 1 maand een bestelling van minimaal € 30 bij me dan mag je € 2,50 in mindering brengen op je factuur. Help me er a.u.b. aan herinneren! Afhalen bij mij in Veldhoven kan natuurlijk ook.

Voorjaarscatalogus Nederland / België

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2019%20Occasions%20Catalog/20190103_OCC19_en-UK.pdf

Klik op de foto om naar de PDF folder te gaan.

Deze gids is geldig van t/m 3-6-2019, echter vanaf ongeveer half mei 2019 nog maar zolang de voorraad strekt.


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...