Workshops/party'sVind je het leuk om creatief bezig te zijn en wil je graag kennis maken met de exclusieve producten van Stampin' Up!? Dan is een workshop/make-and-take/cropavond daar de uitgelezen gelegenheid voor! Bij jouw thuis, bij mij thuis of op locatie; alles is bespreekbaar. Samen aan de slag met mensen die jouw passie voor het maken van kaarten/scrapbooking/stempelen delen, is een garantie voor een gezellige en creatieve avond, middag of ochtend. 
Mijn stijl is Clean & Simpel met vrolijke kleuren. Ik streef er naar om de Make-and-take betaalbaar en kleinschalig te houden en je zoveel mogelijk met producten van Stampin' Up! te laten werken. Geen gestress of gehaast, gewoon gezellig creatief bezig zijn en ideeën uitwisselen met elkaar onder het genot van een bakje koffie of thee.K3,- middag

*Er staan momenteel geen K3,- middagen gepland*Workshopdata

*Er staan momenteel geen workshops gepland* 
Voor alle workshops geldt:
- ik heb plek voor maximaal 6 tot 8 personen, dus geef je snel op want vol = vol. 
- de workshops zijn helaas niet bedoeld voor collega-demonstratrices. 
Stampin' Up! middag-avond op locatie?
Dat kan! Heb je interesse in de producten van Stampin' Up!, nodig dan een groepje van minimaal 4 en maximaal 6 creatievelingen uit bij je thuis voor een gezellige en creatieve ochtend, middag of avond. Als jij voor de koffie/thee en iets lekkers zorgt, dan zorg ik voor de rest. Een beetje afhankelijk van wat je wensen zijn, wat we gaan maken en hoe ver weg je woont, vraag ik een vergoeding voor het benodigde materiaal en reiskosten van rond de € 5 per persoon.


 
Heb je interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op via mail of tel 06-37330259.


Ik kijk er naar uit je een keer te mogen ontmoeten.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...