Pagina's

dinsdag 12 september 2017

Inschrijving workshop geopend!





Zin in een gezellige, creatieve workshop samen met andere dames met dezelfde hobby en passie? Dan heb ik een goed idee! Op zaterdag 4 november van 13.00 tot ong. 16.00 uur organiseer ik een Memories & More Merry Little Christmas workshop bij mij thuis in Veldhoven.



We gaan dan een een mini kerst-album maken met de Stampin' Up! Memories & More Merry Little Christmas kaartjes en voor de Snelle Jelles onder ons maar liefst 4 kaarten. Mocht je niet zo snel werken, geen paniek. De kaarten kunnen ook thuis afgemaakt worden. Je werkt gewoon in je eigen tempo.






De kosten voor de workshop zijn € 27,50 en dat is incl. koffie/thee/fris/lekkers, een pakje Memories & More Merry Little Christmas t.w.v. € 12,25 en al het materiaal voor het mini-album en 4 kaarten. De kaartjes die je over hebt neem je mee naar huis. Daarnaast krijg je een digitale werkbeschrijving, incl. foto's zodat je het album en/of de kaarten thuis ook nog kunt maken. Stijl á-la-Margriet, dus Clean & Simple. Uiteraard is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en ideeën op doen.



Je dient zelf je eigen basis gereedschap zoals snijmachinetje, potlood, liniaal, lijm en dimensionals mee te nemen.



Ik heb plek voor maximaal 8 personen, dus schrijf je snel in want vol = vol. De workshop gaat door bij minimaal 4 personen en is helaas niet bedoeld voor demonstratrices.  De workshop dient vooraf betaald te worden, pas dan is je inschrijving definitief.  Bij afmeldingen na 27 oktober kan geen restitutie meer plaatsvinden. Je krijgt dan het workshoppakket + de digitale beschrijving tegen vergoeding van de verzendkosten thuis gestuurd of je kunt het komen afhalen.



Kom je ook? Stuur me snel een mailtje en dan krijg je een bevestiging met betaalgegevens.



 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...