Pagina's

donderdag 3 mei 2018

Vlaggetjes swap



Tijdens OnStage zijn er altijd verschillende Price Patrols, ofwel loterijen. Dat gaat ongeveer alsvolgt:  De muziek wordt aangezwengeld, tromgeroffel klinkt, het nummertje wordt getrokken, de winnaars moeten gaan staan en de prijs wordt onder veel bombarie naar je toegebracht. Soms win je een stempelset die helemaal in de smaak valt. Soms ook is het niet helemaal jouw stijl en denk je 'als ik die set maar niet win'. (-; Win je hem toch dan wordt hij vaak met veel gelach geruild. Aan het einde van de dag gaat iedereen hoe dan ook met een gewonnen stempelset naar huis.



Dit jaar waren we met zo'n 20 dames uit team Bij Margriet op OnStage aanwezig. Veel van de gewonnen stempelsets waren dit keer -hoe zal ik het netjes zeggen?- best wel een uitdaging...... Klaartje van Kaartje van Klaartje uit ons team had daarom een leuk idee. Als we nu eens allemaal 3 vlaggetjes maken met de gewonnen stempelset in de hoofdrol en met elkaar ruilen? Een leuke uitdaging en zo kunnen we allemaal inspiratie van elkaar opdoen. De swap was geboren. Klaartje coördineerde de boel. Dat kan ze namelijk heel erg goed.




Ik maakte deze 3 onderstaande vlaggetjes met mijn gewonnen set Birthday Backgrounds en gekregen set Painted Glass. Beiden sets komen in de nieuwe catalogus te staan.







En ik kreeg onderstaande vlaggetjes van v.l.n.r. Wendy, Klaartje en Rian terug. Leuk hè!







Klaartje maakte ook nog een heel leuk en spannend filmpje van alle ingezonden vlaggetjes. Klik hieronder op het plaatje en de video gaat lopen. (Het plaatje ziet er een beetje raar uit, maar doet het wel. Ik weet ook niet hoe het komt.)







Zoals je kunt zien was iedereen met vlag en wimpel geslaagd voor deze uitdaging.



Alle lof voor Klaartje voor de organisatie van deze leuk swap!





4 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk idee en mooie vlaggetjes gemaakt en ook gekregen!

Jantine zei

Leuk idee, zo’n vlaggetjes swap. En spannend muziekje onder het filmpje :-)
Groetjes
Jantine

Nicole Parmentier zei

Tja, je moet in het leven zelf de slingers ophangen hè.. of de vlaggetjes in dit geval! Ze zijn leuk!!!

Jolanda zei

Krijg er een beetje een sprookjes gevoel bij met dat lettertype en die rozen. Leuk idee zo'n vlaggetjes swap.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...