Catalogi
Jaarcatalogus

Eén per jaar geeft Stampin' Up! een jaarcatalogus uit. Deze catalogus telt dit jaar maar liefst 189 bladzijden met daarin heel veel ideeën hoe je de exclusieve producten van Stampin' Up! kunt gebruiken. Het is eigenlijk een schitterend ideeënboek, van hoge kwaliteit.

Bij een bestelling vanaf € 30,- kun je de papieren catalogus GRATIS mee bestellen.

Je kunt het ideeënboek van Stampin' Up! ook los bij mij bestellen voor een bedrag van € 2,50 (plus € 3,90 verzendkosten). Afhalen bij mij in Veldhoven kan natuurlijk ook.De catalogus van Stampin' Up! is er ook in digitale versie. Klik hier of op de foto om deze te bekijken.

Deze gids is geldig van 1-6-2016 t/m 31-5-2017, echter zolang de voorraad strekt. Ongeveer 1 maand voor het einde van catalogus, wordt door Stampin' Up! bekend gemaakt welke producten uit de catalogus niet meer terugkomen in de nieuwe catalogus. Deze producten worden dan veelal met korting verkocht, echter vanaf dat moment is het Op=Op en uit ervaring weet ik dat het snel gaat! Wil je dus perse nog iets hebben, wacht dan niet met bestellen tot die laatste maand, want dan kun je wel eens misgrijpen. 
Stampin' Up! catalogus
Geldig t/m 31-5-2017 zolang de voorraad strekt


Wil je graag in het bezit komen van een papieren versie, dan kan dat. Je krijgt er sowieso eentje van me bij een bestelling vanaf € 30 (max. 1 p.p.). Bestel je niet maar wil je wel graag een exemplaar, dan stuur ik de gids voor € 2,50 + € 3,90 verzendkosten naar je toe. Doe je daarna een bestelling van minimaal € 30 dan mag je € 2,50 in mindering brengen op je factuur. Help me er a.u.b. aan herinneren! Afhalen bij mij in Veldhoven kan natuurlijk ook.


VoorjaarscatalogusGeldig t/m 31-5-2017, zolang de voorraad strekt


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...