Pagina's

woensdag 20 mei 2015

Six-Sided Sampler + Simply Created Card Kit Happenings


 Geïnspireerd door een kaart op bladzijde 105 van de nieuwe catalogus maakte ik deze kaart.
Met de 'oude' stempelset Six-Sided Sampler (blijft in de collectie), maar met de nieuwste kleuren Mint Macaron en Tip Top Taupe.
Ik vind het een prachtige combinatie. Wat kunnen (nieuwe) kleurtjes dan toch veel doen hè?


 
Graag wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om de Simply Created Card Kit Happenings onder de aandacht te brengen.
Deze kit bevat het volgende: 15 stuks witte basis kaarten, 15 witten enveloppen, 15 blaadjes grijs/wit designer papier, 15 die-cuts (rondjes/hartjes/banners), 15 zilveren glitter banners, 15 witte banners, 15 stukjes zilver bakerstwine en maar liefst 15 zilver-kleurige knopen.Het is  een SUperleuke kit en ik kan hem je van harte aanbevelen. En het mooie is dus dat hij nu is afgeprijsd van € 17,95 voor slechts € 8,98 (zolang de voorraad strekt).Onderstaand kaartje maakte ik er o.a. mee.Alle credits voor deze kaart zijn voor Inge Groot. Ken je haar blog nog niet, dan moet je het zeker eens bezoeken. Inge is de Nederlandse vertegenwoordigster van het officiële Artisan Design Team van Stampin' Up! en zij maakt echt de mooiste dingen! Hier en hier staan de kaartjes die ze met deze kit maakte. Ook Lisa van het Artisan Designteam maakte er leuke kaarten mee, kijk hier maar eens.Mocht je de kit nog willen bestellen; a.s. vrijdag doe ik weer een bestelling de deur uit, dan kan het eventueel mee. Het is echt een aanrader, voor weinig geld.

 

7 opmerkingen:

Ilse zei

Je kaartjes zijn weer zo mooi, die eerste is prachtig met die nieuwe kleuren (ik ben fan ;-)
Groetjes
Ilse

Klaske zei

Prachtige kaart Margriet. Die kleurcombi is inderdaad geweldig. Ik was eerst wat terughoudend rondom de nieuwe kleuren, maar nu ik her en der wat voorbeelden voorbij zie komen, vind ik de combi Tip Top taupe, Mint Macaron (al dan niet met een klein beetje Watermelon Wonder) erg mooi. Komen op mijn verlanglijstje dus!

Klaske zei

O, ja. En dank voor het toesturen van de nieuwe catalogus ;-). Ben er al een hele tijd zoet mee geweest...

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Ja hé hele mooie voorbeelden staan in de nieuwe catalogus, jouw kaartje is ook heel leuk geworden. Zo ook de kaartjes uit de kid "prachtig"
Groetjes Ingrid

Marlies zei

Margriet, hartstikke leuk is dit. Kleuren doen i.d.d. wonderen. Kun je de catalogus ook voor mij bewaren? Lieve groetjes, Marlies

Sabine zei

Leuk kaartje en het zijn mooie kleurtjes. Die kit is ook erg leuk, nu alleen eerst even al mijn geld in mijn verhuizing steken Liefs sabine

Helen zei

Gave kaartjes weer; heb je net mailtje gestuurd :-)
Groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...