Pagina's

maandag 16 april 2018

Sitting Pretty popart

Eerder liet ik je hier al kaartjes zien die ik met de stempelset Sitting Pretty en Framelits Dies Pretty Park had gemaakt voor OnStage. Graag wil ik jullie laten zien dat je met deze bundle ook een hele andere stijl creaties kunt maken. Zoals onderstaand project bijvoorbeeld.
Ik sneed 4 vierkantjes en plakte deze op een Mini Pizza Box (welke nog steeds bij mij bestelbaar zijn). Met de Stampartatus stempelde ik een heleboel bulldogs in Andy Worhal stijl.
Deze plakte ik dus op de vierkantjes. In het doosje maakt ik een vakverdeling in dezelfde kleuren als de buitenkant van het doosje.Natuurlijk kun je van alles leuks en lekkers in zo'n doosje stoppen. Ik koos voor kleine chocolaatjes, die ik bij de groothandel kocht, en maakte daar een nieuw wikkeltje om.
De Tiny Tony's die je bij Van der Valk bij de koffie/thee krijgt passen er overigens ook perfect in.
Je zou ook kleine wasknijpertjes met washitape in bijpassende kleuren kunnen beplakken. Dat ziet er dan zo uit.
Je kunt het zo duur en zo gek maken als dat je zelf wilt. Wat dacht je van Mini Inkt Spots?
En nu hoor ik jullie bij wijze van spreken al denken 'wat zijn de maten van de vakverdeling?'. Ik was er op voorbereid. Die vind je hier: Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren en heb aangetoond dat je een stempelset als Sitting Pretty ook heel anders kunt gebruiken. (-; Mocht je n.a.v. dit bericht nu ook aan de slag gaan met deze set of de pizzadoosjes, dan zou ik het hartstikke leuk vinden om te zien wat jij er van hebt gemaakt. Laat je dat eens weten via een link of mailtje?
Ik heb nog één project gemaakt met deze set en die toon ik later. Kom je dan weer kijken?


6 opmerkingen:

Margot zei

Supergaaf!

Yolanda zei

Super gedaan Margriet. Bedankt voor de maten. Andy Warhol is een gave beon voor jouw inspiratie.

Clarle van der Lugt zei

Wow super gaaf. Wat heb je toch een talent om leuke dingen te maken.
Liefs Clärle

Marlies zei

Ontzettend leuk Margriet. Buldogjes in Andy Warhol-stijl, dit is te gek! Lieve groetjes, Marlies

Ellen zei

Superleuk jouw Andy Warhol buldog!

Marlieke zei

Wat is dit leuk zeg!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...