Pagina's

vrijdag 29 juni 2018

Juli Feestmaand | Gratis verzending


Even een laatste belangrijk bericht voor mijn vakantie.



Ik verstuurde zojuist weer een nieuwsbrief. Wil je die in de toekomst ook ontvangen? Stuur me dan even een mailtje.



Ook al staat mijn vakantie dan voor de gehele maand juli gepland, the show must go on! Ik kan het me als kleine ondernemer niet veroorloven om zomaar een maand afwezig te zijn. Ik heb het zo geregeld dat bestellingen en acties van Stampin' Up! gewoon doorgang kunnen vinden. Wil je een bestelling doen, doe hem dan a.u.b. gewoon bij mij en denk niet 'ah nee, Margriet heeft vakantie ik ga maar naar een ander.' Ik kan elke bestelling goed gebruiken. Alleen afhalen in juli is niet mogelijk. Maar daar heb ik een leuke gratis-verzend-actie voor bedacht!



Gratis verzending









Gedurende de hele maand juli neem ik de verzendkosten van Stampin' Up! naar jouw thuis voor mijn rekening! Minimaal bestelbedrag is € 50. Je bestelling wordt dan met UPS bij jouw thuis afgeleverd. (Alleen mogelijk voor Nederlandse adressen). Dit is een persoonlijke actie van Bij Margriet. Bij een bestelling minder dan € 50 bedragen de verzendkosten € 5,95. Bestellen kan gewoon via de mail. Spaarpunten tellen ook mee en uiteraard hou je een leuk bedank-kaartje van me tegoed.




Gratis papier 


Van 1 t/m 31 juli heeft Stampin' Up! een papier actie lopen. Je koopt 3 pakken designpapier en kiest een 4e gratis. Het volgende papier dat normaal € 13,25 per pak kost doet mee met de actie:


146338 Nature’s Poem DSP
146902 Animal Expedition DSP

146284 Twinkle Twinkle DSP

146921 Under the Mistletoe DSP
146897 Best Route DSP

146913 Petal Promenade DSP

146331 Tranquil Textures DSP
146289 Garden Impressions 6" x 6" DSP

146916 Tropical Escape 6" x 6" DSP

144177 Wood Textures 6" x 6" DSP


Ook de Belgische klanten kunnen gebruik maken van de 4 halen 3 betalen actie. Bestel het en kom het na 1 augustus bij me afhalen.



Alle kleuren Blends leverbaar



Hè hè, eindelijk is het zover. Alle kleuren Blends zijn leverbaar, dus ook de nieuwe. Zit jij ook al zo lang op die nieuwe kleuren te wachten? Bestel ze dan z.s.m. Bij een bestelling boven de € 50 laat ik ze in juli gratis bij je thuis bezorgen.



10 Gratis inktpads 




Heb jij er al vaker over nagedacht om demonstratrice te worden? Misschien wel in mijn gezellige team? Dan is juli echt dé maand om in te stappen!



Je krijgt dan naast alle andere voordeeltjes (zoals standaard min. 20% korting) een complete kleurenserie inktpads GRATIS. Samengevat: Je kiest een starterspakket ter waarde van € 175 en betaald daarvoor slechts € 129. Daarnaast mag je ook nog een complete kleurenserie met Inkt Pads t.w.v. € 81 uitkiezen. De Brights, Subtles, Neutrals, Regals of de 2017-2020 In Colors (samen 10 stuks) collecties....aan jou de keuze. Ook krijg je 8 gratis catalogussen om uit te delen.



De link om lid te worden van Team Bij Margriet en verdere uitleg vind je hier. Ook al ben ik dan misschien met vakantie, dat mag geen reden zijn om voor een andere teamleidster te kiezen. Het is namelijk heel belangrijk dat je een klik hebt met je upline. Veranderen gaat niet zo eenvoudig. Heb je serieus interesse om bij mij in te stappen, dan help ik je graag verder, ook tijdens mijn vakantie.



Nieuwe Acties in juli?

Bedenkt Stampin' Up! nog meer acties in juli? Ik weet het niet, maar áls ze ermee komen dan kun je daar ook gewoon bij mij gebruik van maken!



Fijne vakantie

Dan wens ik jullie tot slot een hele fijne vakantie. Goede reis en een veilige thuiskomst. Of je nu weggaat of thuis blijft; geniet van de zomer.





Ik zal best nog wel eens online zijn en heb wat blogberichtjes gepland staan. Vind je het leuk om iets over mijn belevenissen tijdens de Stampin' Up! reis naar Alaska of vakantie in Canada te lezen kom dan naar mijn Facebook Pagina. Ik zal vast af en toe een verslagje doen. (-;



Zonnige groetjes,

Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...