Pagina's

maandag 3 september 2018

Check, check, Buffalo Check


Heb jij dat ook? Dat elke keer als je door een catalogus van Stampin' Up! kijkt, je weer iets nieuws ontdekt?Nou, ik wel. Nog steeds! Soms vallen dingen gewoon niet op op een decoratiefoto, soms staan ze in een andere kleur of soms staan ze gewoon onopvallend in een hoekje.Zo ook de Buffalo Check achtergrond stempel. Was hij jou al opgevallen?


Hij staat op bladzijde 38 van de nieuwe najaarscatalogus, kost € 18 en is verkrijgbaar vanaf woensdag 5 september. 'Toevallig' (-; bestel ik dan ook weer. Laat het weten als ik iets voor je kan mee bestellen.


De vleermuizen zijn uitgeponst met de Spooky Bats Pons, ook vanaf 5-9 verkrijgbaar. De letters komen uit het Lined Alphabet.Wat zeg je nou? Heb je nog geen najaarscatalogus en ben je wel geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up!? Tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,32 stuur ik er graag een naar je op. Stuur een mailtje naar info@bijmargriet.com. Afhalen kan natuurlijk ook. Wel even een afspraak maken.Zin in de producten van Stampin' Up! in het echt te komen kijken en inspiratie op te doen? Wegens enkele afzeggingen heb ik nog een paar plaatsen vrij op mijn Catalogus Launch Party a.s. vrijdag 19.30 uur en zaterdag 13.30 uur. Klik hier voor alle info.Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Super gaaf kaartje, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...