Pagina's

woensdag 5 september 2018

Kaartjes voor een zieke collega demonstratriceDit kaartje maakte ik voor een van mijn jonge teamleden die al een tijdje in het ziekenhuis ligt en onlangs slecht nieuws heeft gekregen.


Op Facebook startte ik een actie om zoveel mogelijk (zelfgemaakte) kaartjes naar haar toe gestuurd te krijgen. Al heel veel mensen gaven er gehoor aan.De lezers van mijn blog bestaan voor een groot deel uit kaartenmaaksters. Mijn vraag is dus; zou jij haar ook een kaartje willen sturen en de lange dagen in het ziekenhuis een beetje willen opvrolijken? Stuur me dan een mailtje en dan geef ik je haar adres. Ik weet dat ze het ontzettend fijn vindt om post te krijgen. Het is een van de weinige dingen die we nog voor haar kunnen doen.Please?Je maakt ook mij er gelukkig mee.


Liefs,
Margriet

3 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk kaartje, Margriet. En een erg lief gebaar.

Unknown zei

lEUK KAARTJE, ERG MOOIE TEKST. iS DIE VAN su ?

Margriet Tournier zei

Hallo Marjan,

Dank je wel voor het compliment. De tekst is geen stempel, maar staat op een Memories & More kaartje van Stampin' Up!

Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...