Pagina's

donderdag 4 oktober 2018

Herfst ChallengeVandaag liet ik me eens uitdagen door de Challenge op het Crazy for CAS blog en maakte ik het volgende kaartje.


Hele andere kleurtjes als die ik normaal gebruik, maar daarom noemen ze het ook een uitdaging hè. (-; Je ziet v.l.n.r. Soft Sea Foam, So Saffron en Grapefruit Grove.Ik knipte een klein stukje van een Stampin' Sponge (ons bien zunig), depte hem op de inktpad en draaide daarmee kleine rondjes op de kaart. Vervolgens heb ik de Happy Birthday uit de set Perennial Birthday met Memento zwarte inkt op de kaart gestempeld. Tot slot heb ik 3 blaadjes met de Seasonal Layers Thinlits uitgestanst en deze met Mini Dimensionals opgeplakt. Wist je dat SU op deze laatste deze week 10% korting geeft? Er zijn nog meer producten met 10% korting. Je kunt ze hier vinden.En dit is de foto van de challenge.


Ik vond het leuk om mee te doen. Sterker nog, ik werd er helemaal zen van.... (-: Wat is het toch fijn om voor jezelf te kunnen knutselen.Vrijdagmiddag 5 oktober bestel ik weer. Dan kun je dus nog gebruik maken van de 10% korting actie van Stampin' Up! met daarin behalve stempelsets en kits, ook een heleboel basis materiaal zoals 12" cardstock, foam, enveloppen en tape. Laat het op tijd weten als je mee wilt bestellen. Ik verzorg het graag voor je.Groetjes en een fijne dag nog,

Margriet


7 opmerkingen:

Renate zei

Een heel ander Margrietjes dan anders maar super mooi met de kleurtjes!!!

Eveline zei

Leuke kaart Margriet.

Colien zei

Mooi!!
grtz.Colien

Je@net zei

Vind het een pracht van een herfstkaart geworden, Margriet!

Ellen zei

Ik vind ‘m gaaf!!! Superleuk ook dat je meedoet aan onze challenge bij Crazy for CAS! Dankjewel.

Jantine zei

Heel erg mooi kaartje voor de challenge!
Groetjes
Jantine

Iefje Ceulemans zei

Leuk met die blaadjes in 3D en erg CAS! Bedankt dat je mee doet aan onze CFC challenge!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...