Pagina's

maandag 1 oktober 2018

Workshop mini-reisalbumHoi, daar ben ik weer voor de 2e keer vandaag.Ik ben lekker aan het rommelen thuis en bedacht me dat ik wel een workshopje kan houden met het mini-albumpje dat we op mijn teamdag gemaakt hebben.Het is eigenlijk een soort van reis-journal. Je leert bij mij de omslag en inhoud van dit mini-albumpje  maken en voegt zelf thuis je eigen (vakantie)foto's en tekst toe. Natuurlijk gaan we lekker met stempels en inkt aan de slag. Nu je straks weet hoe het moet, kun je het album later thuis in alle soorten en maten maken. Ik heb ook voorbeelden liggen ter inspiratie.De workshop gaat plaatsvinden op vrijdag 12 oktober 2018 bij mij thuis in Veldhoven. Ik besef dat het kortdag is, maar ik heb op korte termijn niet veel andere mogelijkheden. Aanvang 19.30 en het duurt tot ongeveer 21.30 uur. Kosten € 10 en dat is incl. koffie/thee/water, wat lekkers en alle materialen. Je brengt zelf alleen je basis-knutselgereedschap mee. Daarnaast is er natuurlijk mogelijkheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en een bestelling ophalen of plaatsen (niet verplicht).Opgeven via de mail. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 personen. Leeftijd vanaf 16 jaar. Je inschrijving is bevestigd na betaling. Annuleren kan kosteloos t/m 9 oktober. Annuleer je later dan krijg je de helft van je inschrijving terug. Mocht er na 9 oktober nog plaats over zijn, dan zijn ook demonstratrices welkom. Geef snel op want vol = vol!Groetjes,
Margriet

2 opmerkingen:

Jantine zei

Hè, wat jammer, ik heb net gisteren een afsrpaak gemaakt op de 12e.
Het boekje ziet er leuk uit!
Groetjes
Jantine

Astrid zei

Wat jammer dat het niet overdag is.
Savomds kan ik niet😣

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...