Pagina's

maandag 1 oktober 2018

World Card Making Day Actie | Stamparatus Grid Papier | Christmas Tags


Goedemorgen deze morgen,Wist jij dat het a.s. zaterdag 6 oktober World Card Making Day is?


Ik was het even vergeten, maar Stampin' Up! herinnerde me er gelukkig aan met deze aktie. Van 1 t/m 7 oktober geven ze 10% korting op de onderstaande artikelen. Vrijdag 5 oktober bestel ik weer, komt dat even goed uit!
Nieuw in het assortiment is het Grid Papier voor in de Stamparatus. Een blokje van 50 vellen dubbelzijdig papier kost € 7,75 en past perfect in de Stamparatus. De ene zijde heeft centimeters en de andere zijde inches. Erg handig voor het uitlijnen van je (photopolymer) stempels.
149621 Small Grid Paper € 7,75Ook kun je voortaan losse Foam Matjes (€ 3,75 per stuk) en Platen (2 stuks € 18) voor de Stamparatus bestellen. Extra sterke magneten (2 stuks € 15) waren al verkrijgbaar.Tot slot nog wat inspiratie. Is jullie de Tags & Tidings Stempelset van blz. 24 van de najaarscatalogus al opgevallen? Ik vind hem hélemaal geweldig!De labeltjes zitten op een subtiele manier aan elkaar vast zodat ze samen 1 stempel vormen. Je stempelt dus 16 labeltjes in 1 keer en die passen dan weer precies in de Christmas Tags Thinlits Die, zodat je ze in 1 keer kunt uitdraaien op je stansmachine. Is dat handig of is dat handig?149986 Tags & Tidings Bundle € 49,50Van een luciferdoosje maakte ik er een mini-cadeautje mee.


Echt SUper cute toch?


Dat was het voor vandaag. Ik wens je een fijne dag!Groetjes,

Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...