Pagina's

zondag 18 november 2018

Op zoek naar een snelle en toch leuke DIY kerstkaart?Dan is dit modelletje misschien wel iets voor jou!


Ik gebruikte o.a. de Candy Cane Season stempelset en Candy Cane Builder Punch. Samen als bundel verkrijgbaar met 10% korting voor € 38,50.De kaart maakte ik naar aanleiding van de CAS on Sunday Challenge van deze week: gebruik Washitape op je kaart. Dat heb ik gedaan met dit smalle tapeje onderop de kaart. Deze Pick a Pattern Washitape is van Stampin' Up! en is nog steeds te bestellen.Voor de kaart werd ik geïnspireerd door deze foto van mezelf en de zwart/witte lolly's, gemaakt tijdens CentreStage in Orlando vorige week. (-:


Het was zo ontzettend leuk en ik wil er graag nog een HELEBOEL over vertellen, maar het lukt me gewoonweg niet om alle Social Media bij te houden. Sorry daarvoor. Ik zal proberen binnenkort nog een verslagje te maken.


A.s. vrijdag (Black Friday) bestel ik weer. Stampin' Up! heeft aangekondigd dan ook met diverse acties te komen. Hou de verschillende Social Media dus in de gaten.Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog.Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk idee, Margriet!

Mariken zei

Ooh, geweldige kaart! Prachtig met veel zwart-wit en een washi-tapeje! Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij Cas on Friday!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...