Pagina's

maandag 26 november 2018

Stampin' Up! Mini Album En RouteMini albumpjes...... ik ben er gek op!Een tijdje terug maakte ik deze van onze reis naar Canada en Alaska deze zomer. De stempelsets die ik in het boekje gebruikte heten En Route en Tabs for Everything (EN) / Voor elke gelegenheid (NL). Deze stempelsets zijn t/m a.s. woensdag met 10% korting verkrijgbaar.De omslag stempelde ik met de Buffalo Check.

Het boekje maakte ik er los in, zoals een journal. De foto's spreken voor zich, denk ik.Ik vind het superleuk dit soort mini albums te maken en gaf er ook al enkele workshops in. Het werkt erg verslavend moet ik zeggen. (-; Je kunt de boekjes natuurlijk in allerlei verschillende onderwerpen en maten maken.Fijn ook om weer een tastbaar aandenken te hebben. Da's toch anders als je foto's op je telefoon!Nou, ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Leuk dat je kwam kijken en graag tot de volgende keer.
Margriet

4 opmerkingen:

Unknown zei

wat een leuk boekje met allemaal top fototjes en superleuke herinneringen,
grtjes, martina
x

kaneeltje zei

Wat een echt Margriet boekje, zo mooi!

Colien zei

Superleuk, op een gave manier je mooie herinneringen samengevat!
grtz Colien

Cathy zei

Deze vind ik super...hopelijk ooit een online workshop..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...